Siedzenie - bobber
No to mi zabiłeś klina, a rozjeżdżają się na boki? Czy są w miarę sztywne,?Pantani pisze:Te z linka allegro są za miękkie. Pod moim ciężarem(80kg) uginały się maksymalnie aż do oparcia zwojów o siebie.
Przy jakim siedzeniu masz je zamontowane?
BRATERSTWO, HONOR, SOLIDARNOŚĆ WEWNĄTRZKLUBOWA I SZACUNEK DLA BARW
Odnośnie montażu,
Po części dzięki opiniom Pantani, darowałem sobie zakup sprężyn 2', (jak już pisałem moje 3' też nie zdają egzaminu) wiec siedzenie zostało zamontowane na sztywno, wyszło zajebiście, nisko obsadzone, linia motocykla zachowana, a co najważniejsze bardzo wygodne. Każdy posiadacz VN 800 wie jak niewygodne są siedzenia oryginalne , ja mam satysfakcje że moje dla mnie jest wygodniejsze niż oryginał. (i o to mi właśnie chodziło)
Po części dzięki opiniom Pantani, darowałem sobie zakup sprężyn 2', (jak już pisałem moje 3' też nie zdają egzaminu) wiec siedzenie zostało zamontowane na sztywno, wyszło zajebiście, nisko obsadzone, linia motocykla zachowana, a co najważniejsze bardzo wygodne. Każdy posiadacz VN 800 wie jak niewygodne są siedzenia oryginalne , ja mam satysfakcje że moje dla mnie jest wygodniejsze niż oryginał. (i o to mi właśnie chodziło)
Jasne że będą, ale cierpliwości. Teraz całe ciśnienie jest skierowane na przygotowanie elementów do malowania i samo malowanie. Trochę ... a właściwie całkowicie pogoda pier...niczy sytuację,takijedenkuba pisze:Będą fotki?
Jak będzie wszystko na to podjadę w jakieś ładne miejsce i zrobimy dokładną sesję do filacji, (Tylko niech ta zima się od nas od...czepi)
Czekam , a tymczasem... może zapuść brodę? Zajrzyj tu:Shepherd pisze:Tylko niech ta zima się od nas od...czepi
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?p=153617#153617