Ja swego czasu umawiałem się z EdHaustem, ale to aż w Nowym Dworze Maz.
http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=74466 Informacje o nim miałem z polecenia kogoś z forum właśnie. Tylko wtedy chciałem to połączyć z przeróbką wydechu, o której Edward powiedział, że u nas nie ma sensu, bo musiałby uszkodzić chromowaną powłokę cygarka. Więc ostatecznie jeździłem z tym stukaniem aż do momentu sprzedaży.
Nie wiem czy ta naprawa jest aż tak skomplikowana, żeby jechać do "specjalisty"...
dzwonienie po prawej stronie
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Ja swego czasu umawiałem się z EdHaustem, ale to aż w Nowym Dworze Maz.
http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=74466 Informacje o nim miałem z polecenia kogoś z forum właśnie. Tylko wtedy chciałem to połączyć z przeróbką wydechu, o której Edward powiedział, że u nas nie ma sensu, bo musiałby uszkodzić chromowaną powłokę cygarka. Więc ostatecznie jeździłem z tym stukaniem aż do momentu sprzedaży.
Nie wiem czy ta naprawa jest aż tak skomplikowana, żeby jechać do "specjalisty"...
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- SzyldziarzCom
- Miejscowość: Warszawa Wawer
- Motocykl: 800 Custom
Re: dzwonienie po prawej stronie
Witam
Spotkało i mnie.
Już szukałem łańcuszka, napinaczy i... znalazłem ten wątek.
Pełny nadziei poleciałem ze stetoskopem w dłoni, odpalam. I kamień z serca.
Cykania/dzwonienia nie słychać w silniku, tylko na wydechu przednim. Ufffff
Teraz pytanie/prośba może ktoś podesłać aktywny link do zdjęcia w którym miejscu występują te pęknięcia?
Albo pokazać na jakimś już istniejącym zdjęciu? Dodam że nie zdejmowałem jeszcze wydechu stąd moja niewiedza.
Bardzo będę wdzięczny.
Szerokości
Spotkało i mnie.
Już szukałem łańcuszka, napinaczy i... znalazłem ten wątek.
Pełny nadziei poleciałem ze stetoskopem w dłoni, odpalam. I kamień z serca.
Cykania/dzwonienia nie słychać w silniku, tylko na wydechu przednim. Ufffff
Teraz pytanie/prośba może ktoś podesłać aktywny link do zdjęcia w którym miejscu występują te pęknięcia?
Albo pokazać na jakimś już istniejącym zdjęciu? Dodam że nie zdejmowałem jeszcze wydechu stąd moja niewiedza.
Bardzo będę wdzięczny.
Szerokości