Wyświetlacz Zmiany Biegów
-
- Miejscowość: brzezie
- Motocykl: kawasaki vn800
- VROC: 0
Wyświetlacz Zmiany Biegów
Witam ponownie.
Jak w temacie. Ktoś ma? Jak działa i ewentualnie gdzie nabyć?
Czy taki najtańszy z Allegro nada się?
Jak w temacie. Ktoś ma? Jak działa i ewentualnie gdzie nabyć?
Czy taki najtańszy z Allegro nada się?
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
najpierw odpowiedz sobie czy na pewno potrzebujesz. Mi na początku przygody z motocyklami wydawało sie, ze bez tego nie da sie jeździć. Dzisiaj nawet o tym nie myślę.
Jakiś czas temu szukałem jakiegoś ciekawego jako gadżet, ale nie znalazłem Jakieś elektroniczne średnio pasują do tego rodzaju motocykli.
Więc wiecej nie pomogę.
Jakiś czas temu szukałem jakiegoś ciekawego jako gadżet, ale nie znalazłem Jakieś elektroniczne średnio pasują do tego rodzaju motocykli.
Więc wiecej nie pomogę.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- PPV
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN900 Custom 2007
- VROC: 37483
Słusznie prawi Badger - na początku wydaje się to potrzebne, później nawet o tym nie myślisz, poznajesz sprzęt, na słuch/czucie zmieniasz biegi... Chociaż czasami mi się jeszcze zdarza szukać szóstego biegu w swojej 900 (którego niestety nie ma). Z pewnością są ludzie na forum, którzy mają zamontowany wyświetlacz gipro, te najtańsze to ponoć dziadostwo.
Re: Wyświetlacz Zmiany Biegów
Kurczę, panowie a mnie w VN800 by wystarczyły 4 biegi tylko inaczej zestrojone przełożenia. Nie wiem co kierowało konstruktorami, może tylko moda rynkowa.
Było: WSK 175 ; ETZ 251
Jest VN 800
Jest VN 800
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Zębatkę zmień w napędzie https://www.gearingcommander.com
Jak dojdzie do wymiany łańcucha to pewnie tak zrobię. Ale to jeszcze potrwa, łańcuch niemal nowy (6 tys ).
Było: WSK 175 ; ETZ 251
Jest VN 800
Jest VN 800