Jaki kapeć do VN 800 Classic?
-
- Miejscowość: Kartuzy
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 0
Jaki kapeć do VN 800 Classic?
Witam serdecznie wielbicieli VN-ów.Mam prośbę o podpowiedzienie mi jaką szerszą oponę i jaki typ mogę wstawić do 800 classica,uwzględniając w miarę bezpieczeństwo jazdy.Szczególnie zależałoby mi na opini ludzi,którzy już experymentowali z tym tematem.Poprzednio jeżdziłem na nowej Bridzie 140.Powiem szczerze przyczepność extra,ale na koleinach rzucało Pozdrawiam
- Grzebyt
- Miejscowość: Pruszcz Gdański
- Motocykl: KAWASAKI VN 1600
- VROC: 0
maksymalnie 160 szeroka, zostanie ci po 0,5 cm luzu na stronę.
Ja założyłem SHIMKO - chińska, założona w zeszłym roku, przed sezonem. Zjechałem może nie wiele bo jakieś 2500km, ale uważam ,że jest odpowiednia do tego moto. Nie widać wyraźnego zużycia w odróżnieniu do szybko znikającej opony BRIDGESTONa oryginalnie montowanej. No i połowa ceny. Motocykl składam ,aż do uderzenia podnóżkami o asfalt i nie czuję dziwnego zachowania opony.
Moto wygląda przyjemnie z szeroką oponą
Ja założyłem SHIMKO - chińska, założona w zeszłym roku, przed sezonem. Zjechałem może nie wiele bo jakieś 2500km, ale uważam ,że jest odpowiednia do tego moto. Nie widać wyraźnego zużycia w odróżnieniu do szybko znikającej opony BRIDGESTONa oryginalnie montowanej. No i połowa ceny. Motocykl składam ,aż do uderzenia podnóżkami o asfalt i nie czuję dziwnego zachowania opony.
Moto wygląda przyjemnie z szeroką oponą