Mam parę problemów z moim Vulcanem postaram się je jakoś opisać i mam nadzieje że mi pomożecie, coś doradzicie
Jak już mówiłem przy kupnie sprzedający twierdził że wszystko jest okej no ale jednak przy użytkowaniu zauważyłem parę usterek
1.Pocące się lagi ( sorry za taką nazwę ale nie wiem jak to inaczej opisać)
Chodzi o to że strasznie leci mi olej z uszczelek właśnie przy lagach(sprzedający twierdził że wymieniał uszczelki na nowe i po paru tygodniach powinno się to unormować) dodatkowo przy puszczeniu kierownicy ściąga mi motor na prawą stronę:( przy wymianie filtra oleju musiałem ściągnąć coś ala maskownica(jakaś taka osłona) na chłodnicy i co się okazało....że chłodnica jest dość mocno obita tzn tak jakby ktoś miał czołówkę na tym vulcanie i koło się wbiło w chłodnicę...boję się że właśnie te wszystkie problemy związane z przednim zawieszniem mogą być wywołane prostowaniem lag po wypadku

2.Ogólnie motor nierówno chodzi (sprzedający mówił że to przesz to że długo stał nie ruszany i że przy dłuższej jeździe to ustanie..ale nie ustało) czy regulacja gaźników załatwiła by sprawę?da radę to zrobić samemu ? kierując się np jakimś filmem instruktażowym?
Więcej grzechów nie pamiętam ale jak sobie przypomnę to opisze je w tym temacie
Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam!