instalacja elektryczna
instalacja elektryczna
Witam, mam problem bo przez zimę postanowiłem odświeżyć mój motocykl wiec go rozebrałem, pomalowałem złożyłem i jest problem bo nie mam kontroli "N" i nie świecą mi kontrolki oleju i wody a z tego co pamiętam to po przekręceniu kluczyka zapalała się kontrolka oleju i "N" ze jest na luzie, teraz tego nie mam i muszę odpalać ze sprzęgłem czy ktoś miał podobny problem? A zapomniałem napisać ze kontrolka długich świateł i kierunkowskazów działają, podświetlenie licznika tez.
Nie napisałeś, czy sprawdziłeś złączki... więc jeśli nie to zacznij od tego. Pamietaj o drugim końcu przewodu, czyli złączce na czujniku temperatury i czujniku ciśnienia Później sprawdź żarówki. Co do żarówki kontrolki N też zacznij od złączek, jeśli ok. to omomierzem sprawdź czy żarówki całe jeśli dostęp do nich jest kiepski.
pzdr.
pzdr.