Końcówki-obciążniki kierownicy...
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Końcówki-obciążniki kierownicy...
czy Vulcany maja takie coś np ukryte w kierownicy ? może ktoś montował takie coś, ponoć to minimalizuje drgania przenoszące się na dłonie i eliminuje efekt shimmy, myślę że to bardziej tyczy się wszelakiej maści szlifierek skoro one kręcą wysoko a My sobie bulgotamy na niskich
cena nie wielka choć trzeba ciachnąć manetki do tych zewnętrznych końcówek, choć widzę też plus takiej końcówki przy manetce gazu zawsze wywrotka parkingowa nie oprze sie nam na manetce gazu.
Co myślicie ?
cena nie wielka choć trzeba ciachnąć manetki do tych zewnętrznych końcówek, choć widzę też plus takiej końcówki przy manetce gazu zawsze wywrotka parkingowa nie oprze sie nam na manetce gazu.
Co myślicie ?
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
Nawet tak nie mów, kundel to jeszcze rozumiem, ale rodzic - szlifierka??? Tego to Ci mój Franc nie wybaczy. Przy najbliższym spotkaniu będziesz musiał go przeprosić.Mayones pisze:tak wiem że z nas takie pół szlifierki, pół czoperki
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
Widlaste silniki odznaczają się wysoka trwałością, zwykle osiągają maksymalną moc na znacznie niższych obrotach, dzięki czemu nie ma potrzeby wkręcania ich do ekstremalnych wartości. Również charakterystyka oddawania mocy jest korzystniejsza w dolnym zakresie obrotów, co jest korzystne jeśli często motocykl będzie używany do jazdy w mieście. Silniki widlaste to konstrukcje przeznaczone dla najwytrawniejszych kierowców, są trudniejsze do opanowania niż rzędowe.
no jednak miałem nieco racji najbardziej podoba mi się zwrot:
Silniki widlaste to konstrukcje przeznaczone dla najwytrawniejszych kierowców
no jednak miałem nieco racji najbardziej podoba mi się zwrot:
Silniki widlaste to konstrukcje przeznaczone dla najwytrawniejszych kierowców
Kod: Zaznacz cały
Silniki widlaste to konstrukcje przeznaczone dla najwytrawniejszych kierowców :clap:
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy