linka prentkościomierza

Duch

linka prentkościomierza

Post autor: Duch » ndz wrz 12, 2010

potrzebuje zakupić - linke prentkościomierza - do mojego VN800 95` i mam mały dylemat są orginały i nieorginały ???? pytanie, czy idzie kupić samą linke bez pancerza???? :cry: to jeszcze za jednym pisaniem wymiana uszczelki w kraniku paliwa idzie o rozmiar link do zdjęcia o którą uszczelke idzie link do zdjęcia

GROSZEK
Miejscowość: WAŁBRZYCH
Motocykl: KAWASAKI VN 1500 NOMAD
VROC: 0

Post autor: GROSZEK » ndz wrz 12, 2010

Nic nie kombinuj kup normalnie linke jak ma byc ja w tym roku wymieniałe w vn 1500
za orginalna zapłaciłem 160 zł.Co z tego gdybys dostał sama linke pancerz tez sie
wyciera nowe do starego nie bardzo.Moze sa robione nieorginalne tego nie wiem jezeli
bedzie niewielka roznica w cenie to wiesz co kupic.
pozdrawiam

Duch

Post autor: Duch » pn wrz 13, 2010

wiem że najlepiej wymieniać całe na nowe bo jest większa pewność że jest do siebie dopasowane
ptyałem by zaspokoić swoją ciekawość

[ Dodano: Wto Lis 09, 2010 ]
:tube: kontynuując i zamykając temat uszczelki kraniku paliwa, zebrałem się w sobie i ruszyłem w sobotę do garażu, rozkręciłem co trzeba i ku mojemu zdziwieniu okazało się, iż to nie uszczelka, typu oring (3mm) :wall: tylko membrana (WYGLĄDAJĄCA JAK OTWARTA KOPERTA) która była źle założona dla pewności wlałem 10L paliwa i trochę pojeździłem z dumą stwierdzam: NAPRAWIŁEM :yeee:

ODPOWIEDZ