Stop nie dziala z przedniego hamulca
- Ruda
- Miejscowość: Maidenhead UK
- Motocykl: BMW F800GT
- VROC: 0
Stop nie dziala z przedniego hamulca
Witam po malej przerwie
Mam u siebie bialy klosz tylnej lampy i czerwone ledowe zarowki, ktore dla mnie swieca zbyt slabo jak zapala sie stop, postanowilam je wymienic na zwykle czerone zarowki.
Zanim zaczelam wymieniac, hamulec tyl i przod zapalal mi stop w lampie.
Po wlozeniu nowych zarowek, tylko nozny zapala stop. Wiec wymienilam ponownie na ledy i teraz tak samo mam na ledach, tylko nozny zapala stop.
Cos mi swita ze mialam juz ten problem kiedys przy wymianie zarowek ale zanim spedze godzine na kombinowaniu z wkladaniem zarowek, moze mieliscie ten sam problem i musze sprawdzic cos innego?
Dzieki
Ruda
Mam u siebie bialy klosz tylnej lampy i czerwone ledowe zarowki, ktore dla mnie swieca zbyt slabo jak zapala sie stop, postanowilam je wymienic na zwykle czerone zarowki.
Zanim zaczelam wymieniac, hamulec tyl i przod zapalal mi stop w lampie.
Po wlozeniu nowych zarowek, tylko nozny zapala stop. Wiec wymienilam ponownie na ledy i teraz tak samo mam na ledach, tylko nozny zapala stop.
Cos mi swita ze mialam juz ten problem kiedys przy wymianie zarowek ale zanim spedze godzine na kombinowaniu z wkladaniem zarowek, moze mieliscie ten sam problem i musze sprawdzic cos innego?
Dzieki
Ruda
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Co prawda nie 800`tka, ale 750`tka...miałem kilka dni temu ten sam problem; najpierw działał jak mu się chciało, później już w ogóle. Problem był w wyłączniku przy klamce...prawdopodobnie serwisant zmieniając płyn przelał kilka kropel, które z biegiem czasu dostały się do wyłącznika przy klamce, rozebrałem przeczyściłem i hula. U mnie w tym wyłączniku nie ma co się zepsuć, jedynie zabrudzić doprowadzając do przerwy, więc może tam zaglądnij...
Pozdrawiam Robert