jakie szkło reflektora
- Onufry
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Kawasaki VN 800 classik
- VROC: 32979
jakie szkło reflektora
Witam , jak w temacie jakie macie szkło reflektora? asymetryczne czy symetryczne, bo ja mam symetryczne z napisem motorcycle i jak patrzałem na znajome maszynki właśnie vn800 to mimo że były z belgii to też miały symetryczne, diagnosta się nie czepiał bo; przed chwilą wyjechała suzi buleward z gołą szybą, i jakoś tak nie dokońca to pojmuję? co Wy na to ? :?: :?: :shock:
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Re: jakie szkło reflektora
Gładkie szyby to reflektory FF z cyfrowo projektowanym odbłyśnikiem ale one są też asymetryczneOnufry pisze:Witam , jak w temacie jakie macie szkło reflektora? asymetryczne czy symetryczne, bo ja mam symetryczne z napisem motorcycle i jak patrzałem na znajome maszynki właśnie vn800 to mimo że były z belgii to też miały symetryczne, diagnosta się nie czepiał bo; przed chwilą wyjechała suzi buleward z gołą szybą, i jakoś tak nie dokońca to pojmuję? co Wy na to ? :?: :?: :shock:
A szkło ryflowane jest i asymetryczne i symetryczne
Usa symetria wiadomo u nas powinny być asymetryczne
Generalnie diagności nie czepiają się jak reflektor świeci ale o brak pozycji w reflektorze
Ja ma symetryczne ryflowane USA