Witam z Piaseczna
Hej Serenus Piaseczno to całkiem blisko Warszawy, może jakieś wspólne jazdy?
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Bardzo chętnie. Jeżeli masz (macie) jakieś propozycje to jestem otwarty:-) Ja też postaram się coś wymyślić i rzucić na forum.Dzidzia pisze:Hej Serenus Piaseczno to całkiem blisko Warszawy, może jakieś wspólne jazdy?
Przy okazji dzięki Wszystkim za liczne powitanie.
Trochę się spóźniłem i przeoczyłem zlocik. Ale ...
Pzdr.
Witamy! Często śmigam gdzieś przez Piaseczno, G.Kalwarie itp
A gdzie Wy się w tym błoniu ukrywacie? Żonka z Błonia i często tam jestemAlbert pisze:sąsiedzi z niedalekiego Błonia też witają
Reguły są po to, żeby ich przestrzegać, ale od wszystkich reguł są wyjątki - I JA JESTEM JEDNYM Z NICH!!!
Choć idę przez ciemną dolinę, zła się nie ulęknę, bo jestem największym w niej s@@@synem
Choć idę przez ciemną dolinę, zła się nie ulęknę, bo jestem największym w niej s@@@synem
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Piotr_Classic
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Miejscówki jako takiej jeszcze nie mamy ale kto wie może niedługo gdy zima nas zastanie to się będziemy w jednym miejscu spotykać.Piotr_Classic pisze:No patrz Pan a ja dzisiaj kręciłem się i kręciłem po Bemowie:) wypatrywałem znajomego znaczku z "V" i ....... nic:):) to se pojechałem do Twierdzy Modlin :) a potem do Powsina...... a tak a propos to czy jest jakieś miejsce w obrębie Warszawy gdzie Vulcaneiros się spotykają ? chętnie bym Was poznał
Zazwyczaj spotykamy się na wekendowych wycieczkach
- Piotr_Classic