Witam z Poznania
Witam z Poznania
Witam wszystkich! Mam na imię Maciej , mieszkam w Poznaniu. Nareszcie udało mi się uzbierać $ na moto:). Właśnie planuję zakup VN 800 (choć pierwotnie rozglądałem się za EN 500, to stwierdzam , że do przejażdżek we dwoje lepszy będzie większy, no i ten wygląd:). Wiem, że jestem nowy, ale stawiam piwo, jeśli ktoś z Poznania miałby czas się spotkać i pogadać chwilę o VN 800 (najlepiej wersja Custom) w najbliższej przyszłości;-). Pozdrawiam!
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Witaj
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=2906
Tu będziesz miał chętnych do pogadania i do piwaKikłacz pisze:stawiam piwo, jeśli ktoś z Poznania miałby czas się spotkać i pogadać chwilę o VN 800 (najlepiej wersja Custom) w najbliższej przyszłości;-). Pozdrawiam!
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=2906
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
Ukasz, Cześć! Miałbyś czas (i ochotę:P) spotkać się w przyszłym tygodniu (wyjątkowo w ten weekend nie mogę), by pogadać właśnie o VN 800? Zgodnie z obietnicą stawiam piwo (no i ten dług wdzięczności...hehe:D). Chętnie dojadę we wskazane miejsce. Chciałbym zasięgnąć jakąś opinię od właściciela na żywo;) przed kupnem.
Jasne, chętnie się spotkam. Wstępnie możemy myśleć o środzie, ale odezwę się do Ciebie jeszcze po weekendzie, kiedy wyjaśnią mi się już plany na przyszły tydzień.Kikłacz pisze:Ukasz, Cześć! Miałbyś czas (i ochotę:P) spotkać się w przyszłym tygodniu (wyjątkowo w ten weekend nie mogę), by pogadać właśnie o VN 800? Zgodnie z obietnicą stawiam piwo (no i ten dług wdzięczności...hehe:D). Chętnie dojadę we wskazane miejsce. Chciałbym zasięgnąć jakąś opinię od właściciela na żywo;) przed kupnem.
Pozdrawiam!
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0