Witam i Pozdrawiam! :)
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
- heko
- Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
- Motocykl: W planach VN900..
- VROC: 0
Cholera sprawa jednak nie jest taka prosta bo jak juz chyba wspominalem kupic motor nie jest problemem ale nie mam go gdzie zaparkowac :/ W moim miescie bardzo ciezko kupic garaz bo takie nie sa budowane a tych, ktore sa malo kto sie chce pozbyc a jesli juz to heh umowmy sie, ze 20tys zl jak dla mnie to troche za duzo za kilka metrow kwadratowych
Takze zakup zostaje odlozony w czasie poniewaz maszyna nie moze stac byle gdzie przez zime.. aktualnie jestem na etapie poszukiwan i rozmow z ludzmi, ktorzy mieszkaja w domkach i mieliby ewentualnie troche wolnego miejsca oraz nakrecaniu kilku niezdecydowanych do shandlowania garage w dobrej cenie - bardzo dobrej Ale to nie zmienia faktu, ze jak juz wszystko bedzie dograne to Vulcan sie pojawi, innej opcji nie ma bo nakrecilem sie niezmiernie
Pozdrawiam..
My way is highway,
and my sport is transport..
and my sport is transport..