Witam się i ja :)
- Rudi
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: Kawasaki VN 900 custom
- VROC: 0
Witam się i ja :)
A więc witam się i ja - posiadaczka VN 900 (którego muszę jeszcze dzielić z Mężem ). Być może udzielać nie będę się zbytnio, bo jestem laikiem, umiem tylko jeździć, ale czuję, że to forum moją wiedzę o mej dziecinie zwiększy na pewno
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Siemka - moja żona też zaczyna się coraz częściej dopytywać o prowadzenie motocykla i przymierzać się do jazdy... Jeszcze trochę i pójdzie na prawko i będę miał konkurencję w domu Pozdrawiam z Wielkopolski
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Rudi
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: Kawasaki VN 900 custom
Dziękuję za powitanie
ufff, mój Mąż chciał się pozbyć konkurencji, a wyhodował sobie węża na własnym łonie, że tak powiem Kurs robiliśmy razem, zdaliśmy, po czym ja liczyłam, że na początek (to nasz pierwszy motor ever, nie licząc motorynek, komarów i simsonów z młodości ) kupimy coś małego, nie wiem, virago 535, czy drag stara (ja obstawiałam 250). A tu pewnego pięknego dnia mój Pan przychodzi do domu z nowiną "Kochanie, kupiłem nam motor!" - po czym nastąpiła prezentacja. Szkoda że nikt nie uwiecznił mojej miny, bo w oczach mych nawet śmierć była Podczas pierwszej samotnej jazdy, już jako kierowca, nie plecak, jechali ze mną chyba wszyscy święci. Bałam się jak diabli, bo ważę 1/5 tego co motor. Ale uznałam,że albo motor, albo ja, jak Mąż da radę, to i ja potrafię Dopiero po jakimś czasie moje kochanie się przyznało, że specjalnie kupił VN 900, bo był pewien, że nie wsiądę. Niestety dla niego, wsiadłam i jeżdżęmarekfg pisze:Siemka - moja żona też zaczyna się coraz częściej dopytywać o prowadzenie motocykla i przymierzać się do jazdy... Jeszcze trochę i pójdzie na prawko i będę miał konkurencję w domu Pozdrawiam z Wielkopolski
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
No i właśnie moja Pani pojechała - pierwsza jazda w życiu, doszła do 3 biegu
Niestety nie miałem przy sobie aparatu i nie miałem jak uwiecznić tej radości, ale gwarantuję że było na co popatrzeć
Niestety nie miałem przy sobie aparatu i nie miałem jak uwiecznić tej radości, ale gwarantuję że było na co popatrzeć
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
-
- Miejscowość: Czarna Białostocka
- Motocykl: Kawasaki VN 900 Clasic
Wielkie gratki Marek za to że przyuczasz żonę do jazdy na motocyklu, moja nawet nie jest zainteresowana do jazdy w roli plecaczka...
Ale jak wyruszamy w co sobotnią wycieczkę motocyklową to spogląda tak jakby chciała z nami jechać ale ... chciała bym ale sie boję...
Pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych kobiet no oczywiście dla kolegów też.
Ale jak wyruszamy w co sobotnią wycieczkę motocyklową to spogląda tak jakby chciała z nami jechać ale ... chciała bym ale sie boję...
Pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych kobiet no oczywiście dla kolegów też.