Witam się i ja :)
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Czołem
Ja jestem bardzo początkujący, więc mając mimo wszystko dość ciężki motor (choć do VN 900 jeszcze mu trochę brakuje nie wspominając o potworach w rodzaju 1500 czy 2000) trochę się bałem wozić żonę, na co ona cały czas narzekała.
Ale kilka dni temu nastąpił pierwszy raz i nawet nie było najgorzej. Teraz chce jeszcze, a na następny zlot jedziemy razem.
Tak czy inaczej pozdrawiam!
Ja jestem bardzo początkujący, więc mając mimo wszystko dość ciężki motor (choć do VN 900 jeszcze mu trochę brakuje nie wspominając o potworach w rodzaju 1500 czy 2000) trochę się bałem wozić żonę, na co ona cały czas narzekała.
Ale kilka dni temu nastąpił pierwszy raz i nawet nie było najgorzej. Teraz chce jeszcze, a na następny zlot jedziemy razem.
Tak czy inaczej pozdrawiam!
- Rudi
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: Kawasaki VN 900 custom
- VROC: 0
fitter pisze:Witaj
Sezon cały rok - szczęściara
marekfg pisze:No i właśnie moja Pani pojechała - pierwsza jazda w życiu, doszła do 3 biegu
Niestety nie miałem przy sobie aparatu i nie miałem jak uwiecznić tej radości, ale gwarantuję że było na co popatrzeć
no ba!Góral pisze:Witaj
Skoro umiesz jeździć to reszta jest błachostką
hm, jakby to powiedzieć.... bo plecaczkowi niekoniecznie jest wygodnie tam z tyłu, więc się jej nie dziwię Ja nie lubię być plecaczkiem. Problem polega na tym, że Mąż też nie lubi nim być. Na razie ustępuję silniejszemu, ale obawiam się, że długo tak nie pociągniemy i trzeba będzie coś zorganizowaćSZYMEX pisze: moja nawet nie jest zainteresowana do jazdy w roli plecaczka...
Witajcie wszyscy jeszcze raz