Witajcie, Wy i Wasze motocykle
- Valar
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 0
Witajcie, Wy i Wasze motocykle
Witam wraz z moim motocyklem jeszcze raz wszystkich miłośników jednośladów a szczególnie motocykli z rodu Vulcanów. Cały czas nie mogę uwierzyć, że taka trafiła mi się możliwość, dołączenia do grona obcowania z tymi motocyklami. Jest to spełnienie jednego z marzeń, dlatego tak się jaram, choć dla Was może to być już normalka.
Jest to niestety mój pierwszy motocykl, a ja jestem żółtodziób, który szybko się uczy. Dlatego na wstępie proszę o wyrozumiałość odnośnie pytań, które w przyszłości się pojawią. I liczę na Wasze doświadczenie.
Pozdrawiamy
Jest to niestety mój pierwszy motocykl, a ja jestem żółtodziób, który szybko się uczy. Dlatego na wstępie proszę o wyrozumiałość odnośnie pytań, które w przyszłości się pojawią. I liczę na Wasze doświadczenie.
Pozdrawiamy
Pozdrawiam Motocyklową Brać
- Valar
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 0
Wybaczcie za cukierkowaty ton mojej wcześniejszej wypowiedzi. Momentami brzmiałem jakbym został miss. ;D
Do pełnego obrazka powinienem jeszcze dodac:
Dziękuje wszystkim, którzy się przyczynili do tego marzenia, a szczeglnie mojej żonie, która mnie w tym marzeniu wspierała.
Do pełnego obrazka powinienem jeszcze dodac:
Dziękuje wszystkim, którzy się przyczynili do tego marzenia, a szczeglnie mojej żonie, która mnie w tym marzeniu wspierała.
Pozdrawiam Motocyklową Brać