Oj.. dawno się nie widzieliśmy
Witaj Serdecznie

Pozdrowienia dla przesympatycznej małżowinki i dla Młodego

Cześć

Onufry pisze:Ty Robcio też ich wielu jak widzę nie dodałeś ,a na żywo to sobie Twoją LaLĘ pooglądam dopiero na wiosnę. Więc dawaj wzdęcia,kukurukukuku , szast prast.
nie a powinienem ? ja jestem mało widoczny bo jak Wy śpicie to ja pracuję a jak Wy pracujecie to ja śpię , i tak na okrągło świątek piątek i niedziela, w ruchu ciągłym, no ale prąd i ciepło to chcecie mieć? co ? dlatego to tak u mnie wygląda, pozdrawiamValecki pisze:A właśnie Valeckiego znasz?Andrew pisze:Witam. A Valeckiego znasz ?![]()
Witaj krajanie!!
no właśnie z Duszkiem i niech będzie że z Waszym, i że z Goleniowskim, no i naszym trochę też, no.Abramsm1a1 pisze:Witamy...Onufry pisze:Witam wszystkich , jestem z Poznania i po 20 latach powracam do motocykli, najpierw była XTZ 660 Tenere razem z kolegą Duszkiem odkrywaliśmy na nowo uroki motocykli które były nieosiągalne za naszej młodości, następnie BMW 650 , to już też historia, a od paru miesięcy Kawa VN 800 1997 rok, classic , chyba najfajniejsze mato , no może poza łańcuchem, reszta rewelacja. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku.![]()
Z naszym Duszkiem Goleniowskim?????