Dr Petunia wita!
- Dr Petunia
- Miejscowość: Szczytniki
- Motocykl: Kawasaki vn1600 Mean Streak
- VROC: 37584
Dr Petunia wita!
Witam wszystkich!
Parę słów o mnie:
właśnie przesiadłem się z Bandita na vn1600.
Od dziecka podobały mi się Dragstary dlatego, że były takie długie i niskie (nie wszystkie cruzery tak wyglądają), ale naczytałem się, że cruzery nie skręcają i słabo hamują.
Ale wydaję mi się, że znalazłem złoty środek i od środy jestem szczęśliwym właścicielem Mean Streak'a 1600 z 2005 roku w obłędnej pomarańczy, z wydechami Cobry i powercommanderem...świeżo przywieziony z Teksasu.
Powiem krótko - jak dojechałem do domu ze stacji diagnostycznej to banan mi nie schodził z paszczy przez resztę wieczoru
Dziś odebrałem miękki dowód, jutro mam nadzieję na w miarę ładną pogodę na testy...
Aha, jestem w Rokietnicy koło Poznania.
Pozdrawiam wszystkich Vulcaneiros!
Parę słów o mnie:
właśnie przesiadłem się z Bandita na vn1600.
Od dziecka podobały mi się Dragstary dlatego, że były takie długie i niskie (nie wszystkie cruzery tak wyglądają), ale naczytałem się, że cruzery nie skręcają i słabo hamują.
Ale wydaję mi się, że znalazłem złoty środek i od środy jestem szczęśliwym właścicielem Mean Streak'a 1600 z 2005 roku w obłędnej pomarańczy, z wydechami Cobry i powercommanderem...świeżo przywieziony z Teksasu.
Powiem krótko - jak dojechałem do domu ze stacji diagnostycznej to banan mi nie schodził z paszczy przez resztę wieczoru
Dziś odebrałem miękki dowód, jutro mam nadzieję na w miarę ładną pogodę na testy...
Aha, jestem w Rokietnicy koło Poznania.
Pozdrawiam wszystkich Vulcaneiros!
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek