Czy wśród szanownej społeczności Vulcanerii jest ktoś kto jeździ Vulcanem S? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za opinie - w szczególności interesują mnie potencjalne problemy (czytałem o problemach z redukcją biegów )
pozdrawiam
Raad
Kurs u Irka Mączyńskiego (Automobilklub Polski) a egz na Odlewniczej ...PPV pisze:Cześć!
Gdzie robisz kurs? Egzamin na Odlewniczej? Z vulcanem S to widziałem tu chyba jednego kolegę, tego samego, którego i ty widziałeś;)
Tez zaczalem od VN900 ale brakowalo mi ABS i waga/gabaryty troche mnie przerazaly... ale myslalem sobie ze tak trzeba ... az zobaczylem Vulcana S i z miejsca mi sie spodobal! W miedzy czasie troche mi choroba na armature przeszla... i po roku jezdzenia na hondzie shadow 125 zrozumialem ze nie potrzebuje wielkiego ryczacego choppera na dlugie podroze ale zwinne niewielkie nowoczesne moto z choperowa pozycja za sterami... Vulcan S idealnie sie wpasowal w to - ale jeszcze nie jezdzilem na nim ani na VN900 więc w sumie to jeszcze nie wiem ... jak zrobie lejce to obowiazkowo vulcany oba sprawdze.... mam tez na oku Yamahe XSR700 i xv900 - a co do kasy? nie jest to dla mnie jakis najwyzszy priorytet - nie kupuje moto uzytkowo ale wylacznie dla przyjemnosci i nie chce jakis specjalnych kompromisow (oczywiscie w granicach rozsadkups. podoba Ci się vulcan S? Nowy model, kupę szmalu kosztuje, używek chyba jak na lekarstwo? Ja sobie w zeszłym roku (po egzaminie) kupiłem Customa 900 i na takiego esa bym się w życiu nie zamienił(chyba, żeby sprzedać).