Szacunek!
-
- Miejscowość: Tomaszów Mazowiecki
- Motocykl: VN900 Classic
- VROC: 0
Szacunek!
Dzień dobry Wszystkim!
Dwa słowa o minie: Po przygodach z dzieciństwa z Rometem Kadet m780 i WSK125 Kos a dalej wielu latach nauki, pracy i obowiązków rodzinnych, wreszcie udało mi się poukładać życie na tyle, by rozpocząć na dobre motocyklową pasję. Jesienią 2015 zrobiłem prawko, zgromadziłem finanse a teraz rozglądam się za VN900 Classic, czarnym, najlepiej z łódzkiego i okolic...
Może ktoś z Szanownych Kolegów planuje przesiąść się na większe moto i ma tym samym do zaoferowania (w dobre ręce) ciekawy egzemplarz w rozsądnej ofercie?
Budżet mam przygotowany na rocznik 2008... może 2009...
Będzie miał u mnie dobrze... suchy, przestronny i przytulny garaż już czeka na Jego przyjęcie:)
Wolałbym kupić tu niż z przypadkowego ogłoszenia więc liczę na odzew...
pozdrawiam i do zobaczenia!
Dwa słowa o minie: Po przygodach z dzieciństwa z Rometem Kadet m780 i WSK125 Kos a dalej wielu latach nauki, pracy i obowiązków rodzinnych, wreszcie udało mi się poukładać życie na tyle, by rozpocząć na dobre motocyklową pasję. Jesienią 2015 zrobiłem prawko, zgromadziłem finanse a teraz rozglądam się za VN900 Classic, czarnym, najlepiej z łódzkiego i okolic...
Może ktoś z Szanownych Kolegów planuje przesiąść się na większe moto i ma tym samym do zaoferowania (w dobre ręce) ciekawy egzemplarz w rozsądnej ofercie?
Budżet mam przygotowany na rocznik 2008... może 2009...
Będzie miał u mnie dobrze... suchy, przestronny i przytulny garaż już czeka na Jego przyjęcie:)
Wolałbym kupić tu niż z przypadkowego ogłoszenia więc liczę na odzew...
pozdrawiam i do zobaczenia!
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255