Cześć wszytskim!
-
- Miejscowość: Rybnik
- Motocykl: Kawasaki vn900
- VROC: 0
Cześć wszytskim!
Najpierw był komar, potem komar z silnikiem rysia , jawa, romet, MZ 250, a teraz (po 12 latach) jest Kawasaki Vulcan 900 Classic i banan od ucha do ucha. Wiem, że przeskok znaczny, ale chłopczyk ze mnie dość spory więc na mniszej maszynie czułem się jak na nocniku.
Cel na ten sezon - oswoić się z maszyną, pogadać trochę, poczuć więź (popracować nad techniką), pospacerować trochę po Górnym Śląsku. Zimą zamierzam odkręcić trochę śrubek i zajrzeć bezwstydnie tu i tam... może przyjdzie jakiś pomysł na własną wizję tej maszyny...
Po przydługawym wstępie, cześć wszystkim! Mam nadzieję, że skorzystam z Waszej wiedzy, doświadczenia i odwdzięczę się tym samym w przyszłości.
Do zobaczenia na forum i oczywiście na trasie!
Cel na ten sezon - oswoić się z maszyną, pogadać trochę, poczuć więź (popracować nad techniką), pospacerować trochę po Górnym Śląsku. Zimą zamierzam odkręcić trochę śrubek i zajrzeć bezwstydnie tu i tam... może przyjdzie jakiś pomysł na własną wizję tej maszyny...
Po przydługawym wstępie, cześć wszystkim! Mam nadzieję, że skorzystam z Waszej wiedzy, doświadczenia i odwdzięczę się tym samym w przyszłości.
Do zobaczenia na forum i oczywiście na trasie!
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033