Szukam VN 2000 CLASSIC LT
Szukam VN 2000 CLASSIC LT
Witam wszystkich. A więc jak w temacie. Dlugo zastanawiałem się nad zakupem cruisera i z pośród wszystkich marek i modeli wybór padł na VN 2000 w wersji classic lt. Oczywiście jak każdy szukam maszyny idealnej, maksymalnie ubranej, w idealnym stanie technicznym itd. Mój budżet to 40.000 zł więc uważam że jest to realne . I tu zaczynają się schody. Na aledrogo, olx i otomoto nie ma zbytnio na czym oka zawiesić, wszystkie sprzęty strasznie wymęczone choć mają tak niewielkie przebiegi . Oglądam na youtube prezentacje amerykańskich komisów i tam ślicznotek od groma a u nas bieda z nędzą. Czy może ktoś polecić jakąś godną zaufania firmę która zajmuje się sprowadzaniem maszyn z za oceanu ale jak dla siebie a nie na kilogramy tak aby jak najwięcej zgarnąć na prowizji. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. LWG.
- Skiba1
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: Kowboj, Dzida i Zdzira
- VROC: 0
Re: Szukam VN 2000 CLASSIC LT
Cześć,
Najdroższa dwójka w PL
https://www.olx.pl/oferta/motocykl-kawa ... zfV31.html
co prawda ogłoszenie jest nieaktywne ale nie sądzę żeby się sprzedał.
regularnie się pojawia na aukcjach, jeszcze z 2 tyg temu wisiał na olx,
w tamtym roku był chyba za 46 k.
Masz tam nazwę firmy, znajdziesz tel w necie bez problemu
Najdroższa dwójka w PL
https://www.olx.pl/oferta/motocykl-kawa ... zfV31.html
co prawda ogłoszenie jest nieaktywne ale nie sądzę żeby się sprzedał.
regularnie się pojawia na aukcjach, jeszcze z 2 tyg temu wisiał na olx,
w tamtym roku był chyba za 46 k.
Masz tam nazwę firmy, znajdziesz tel w necie bez problemu
Pozdrawiam
Michał
T: 607-312-526
Michał
T: 607-312-526
Oglądałem to ogłoszenie. Fajny choć lokomotywa. To jedyna oferta która przykuła moją uwage. Tylko czy warty tej ceny? Może ktoś oglądał? Zastanawiałem się czy przy takim roczniku i takim przebiegu był serwisowany na bieżąco czy też olej i opony też są jeszcze oryginalne . Wiesz co mam na myśli. Pełna historia serwisowa też jest do zrobienia zwłaszcza że był kupiony i teraz jest w posiadaniu tej samej firmy. Pieczątki mają pod ręką . Choć kto wie, może to naprawdę jakiś rodzynek. Sam już nie wiem, tyle się tego naoglądałem że wszędzie wietrze podstęp. Zobaczymy jeszcze co z tego będzie. Narazie nie śpieszy mi się żeby brać co jest. Szukam konkretnego modelu w konkretnej specyfikacji. Zakup planuje na przyszły sezon, narazie jeszcze mam czym latać ale szukam maszyny na długie lata przy której się zestarzeje
- Marioosh
- Miejscowość: Gdynia
- Motocykl: VN1500 FI Nomad
- VROC: 0
Witaski Ci Ciacho
Na dwóch kołach lub czterech kopytach byłe by w siodle
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Witaj . Budżet zacny, czas nie goni, jeżeli nie krajowy, to ładne moto przypłynie zza wielkiej wody. Są sztuki powypadkowe, ale także dopływają w całości, nie zmęczone życiem oraz z czystym "Title". Zego słowa nie mogę powiedzieć o moim amerykańcu i jego importerze, także z ostrożnością ale i nadzieją na fajne moto, polecam takie rozwiązanie.
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
- COCHISE1979
- Miejscowość: CHRZANÓW
- Motocykl: Kawasaki VN 800 DRIFTER