pogadaj z kolegą Centkiem, on ma (o ile się nie mylę) taki sam model jak Tybartazzz pisze:poszukam sobie na forum informacji jak naprawdę się użytkuje VNa bo tak jak się interesuję VN15 kilka lat tak jest taka masa stereotypów na temat tego motocykla, że jestem ciekaw jak u innych się sprawuje ta maszyna
Chciałbym się przywitać!!
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0
-
- Miejscowość: KOSZALIN
- Motocykl: moto vacante...
to jest wgniota i rura zewnętrzna ma kontakt z wewnętrzną i się przegrzała. W dodatku się rodzieliło i dzwoni. Na szczęście mam już drugi tłumik. Jeśli zaś chodzi o typ wywrotki to myśle że byłą glebą parkingową lub o małej prędkości bo całość jest oryginalna a rama pod osprzętem nie nosi śladów ingerencji. Podejrzewam, że miał lekką glebę stąd inna kierownica, lampa, lightbary. Być może błotnik. Poprzedni właściciel mówił to co wszyscy czyli że taki kupił. To jest wgniota punktowa więc mogła to być tylko gleba parkingowa, bo na tłumiku nie ma śladu ślizgu tylko punktowe wgniecenie co by sugerowało iż odbyło się na postoju. A reszta modyfikacji mogłabyć również efektem zapędów któregoś z poprzednich właścicieli do customizingu. Motor oprócz widocznych wymienionych elementów, pod spodem jest oryginalny, ani silnik a ni elektryka nie noszą śladu niefachowej ingerencji mechanika za pomocą młotka i przecinaka. Śruby też nie są wyrobione, więc ogólnie jestem dobrej myśli, bo stan wygląda na bardzo dobry jeśli nie ma jakiejś ukrytej wady.
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
-
- Miejscowość: KOSZALIN
- Motocykl: moto vacante...
w tym moto, muszę tylko powymieniać eksploatacyjne rzeczy, filtry oleje itp, przedniego laczka, zrobić małe synchro bo chodzi dobrze ale pół obrotu doregulowania mu nie zaszkodzi bo czuje że na wolnych jeden garnek minimalnie się nie zgrywa. No i polerki. Tak to nie oprócz moje fantazji nic innego tam nie widziałem nagłego do zrobienia
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
witaj
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.