Witajcie !
Witajcie !
Witam szanownych Forumowiczów Vulcanerii !
Dołączam do Was wraz z moim VN 750 1987r. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że ten rocznik wymaga czasami pieszczot warsztatowych. Wierzę, że posiłkując się Waszą widzą i chęcią pomocy każdy sezon będzie w siodle a nie w garażu
Dołączam do Was wraz z moim VN 750 1987r. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że ten rocznik wymaga czasami pieszczot warsztatowych. Wierzę, że posiłkując się Waszą widzą i chęcią pomocy każdy sezon będzie w siodle a nie w garażu
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN1700
Re: Witajcie !
Witaj
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Cześć.
Czy już masz jakieś objawy "garażowania"?
Czy już masz jakieś objawy "garażowania"?
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
Drogi Wielebny,
ależ oczywiście, że tak. Ostatnio przejechałem ponad 200km bez krzty ładowania , pogasło już prawie wszystko, ale silnik dowiózł mnie do garażu. Przerabiam właśnie wpisy dotyczące wymiany statora, lecz mając nadzieję, że to nie to sprawdzam wszystkie znaki na niebie i ziemi. Niestety wychodzi, że to "TO" - więc będzie trochę zabawy. Zbieram wiedzę, chęci i części, żeby się do tego zabrać i zastanawiam się co przy tej okazji jeszcze zrobić mając silnik na dole - silnik szarpie mi trochę dużo oleju (żonka już mnie chce przemeldować do garażu - tak asekuracyjnie). Wszelkie sugestie mile widziane - Pozdrawiam z Wałbrzycha - krainy złotych pociągów
ależ oczywiście, że tak. Ostatnio przejechałem ponad 200km bez krzty ładowania , pogasło już prawie wszystko, ale silnik dowiózł mnie do garażu. Przerabiam właśnie wpisy dotyczące wymiany statora, lecz mając nadzieję, że to nie to sprawdzam wszystkie znaki na niebie i ziemi. Niestety wychodzi, że to "TO" - więc będzie trochę zabawy. Zbieram wiedzę, chęci i części, żeby się do tego zabrać i zastanawiam się co przy tej okazji jeszcze zrobić mając silnik na dole - silnik szarpie mi trochę dużo oleju (żonka już mnie chce przemeldować do garażu - tak asekuracyjnie). Wszelkie sugestie mile widziane - Pozdrawiam z Wałbrzycha - krainy złotych pociągów
- Kater
- Miejscowość: Świętochłowice
- Motocykl: vn 1500 nomad
- VROC: 35878
Cześć
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Witaj, pozdrowienia z Wrocławia! Życzę cierpliwości do 750!
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Witaj, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania problemów technicznych życzę
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Ja tam mam specjalnie wstawioną kozę i całe lato zbieram chrust w pobliskim parku
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
O Wielebny,
jakbym faktycznie już musiał się relokować, to u mnie na szczęście jest opcja na elektryczne dogrzanie więc opcja z chrustem nie jest wymagana ale jako człowiek głębokiej wiary zakładam, że i to przetrwamy z żoną i uśmiechnięci będziemy śmigać na Vulkanie
jakbym faktycznie już musiał się relokować, to u mnie na szczęście jest opcja na elektryczne dogrzanie więc opcja z chrustem nie jest wymagana ale jako człowiek głębokiej wiary zakładam, że i to przetrwamy z żoną i uśmiechnięci będziemy śmigać na Vulkanie
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak