Część czołem Wiola z Wałbrzycha się kłania
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
ale jak podpuściłas tyle ludzi do wypełnienia ankiety z pod znaku, napiszcie za mnie prace a ja jak dobrze pójdzie postaram się jakoś zinterpretować wyniki, to słowa podziwu...albo współczucia za życie w potoku swoich własnych pomysłów na funkcjonowanie rzeczywistości. Ale jak widać wymyślisz jeszcze kilka osobowości i bedziesz miała resztę respondentów. Tylko pamiętaj nie podpisuj się jako Batman, którego największym tresem jest to że zakłada gacie na kalesony, bo twoje badania wyjdą mało miarodajne. Tak wiem uwzględniając moją radę masz już tylko 86 wypełnionych ankiet, ale cóż, czasami trzeba. Tata muminka, wodnik szuwarek i papa smerf to stateczni respondenci, możesz zostawić, ale insynuacje że Dżepetto obawia się oskarżeń że struga wariata to nie jest najlepszy pomysł.
A widzisz jednak znalazł się ktoś przychylny i pomocny
A widzisz jednak znalazł się ktoś przychylny i pomocny
- Pees
- Miejscowość: Ruda Wielka
- Motocykl: EN 500 '92 A2 (czyli naprawdę '91)
- VROC: 0
daromax17, odpuść sobie, tu nie chodzi ani o Wałbrzych, ani o koniec świata - szkoda Wałbrzycha i Twojego czasu. Jak chcesz, poszukaj postów autorki.daromax17 pisze: Witaj -a gdzie dokładnie znajduje się twój koniec świata a pro po chyba nie w Wałbrzychu
Można na kanapie, lepiej na koźle ale zawsze najlepiej jest wierzchem
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
I przez ch.
Ostatnio zmieniony śr wrz 07, 2011 przez Remo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Ot to...Remo pisze:I przez ch.
Nic mnie tak nie razi jak błędy ort.
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Dajmy szansę Badgerowi niech pierdolnie pani bana i będzie po sprawie, a może Andrzej pierwszy się dopatrzy i załatwi tą sprawę.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Wyszło szydło z worka - kultura full wypas - pogratulować w szczególności brania wszystkich jedna miarą.
A byłem neutralny, tfu...
A byłem neutralny, tfu...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Jak to powiedziała pani sędzia do mojego byłego red. nacz.fitter pisze:Wyszło szydło z worka - kultura full wypas - pogratulować w szczególności brania wszystkich jedna miarą.
"To jest twórczość przez duże TFU."
Dajmy już Pani spokój, bo stajemy się częścią tej TFUrczości.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197