Zły z Jury wita
Jak ja miałem 18 lat to koledzy WSK-ami jeździli, czasem jakaś MZ-ka, byłem debeściak ba miałem Junaka. A teraz proszę - Vulcan.
Swoją drogą gratuluję gustu, pewnie większość kolegów marzy o szlifierce
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
no ja od małego miałem głośne chromowane maszyny w sercu. Niestety ze strony rodziców był duży przeciw ale w końcu wymusiłem no a że kasy było troche odłożone przez te wszystkie lata to się kupiło Virówe 125. no a teraz się sprzedało i kupiło Czornego VN pikny jestGóral pisze:Jak ja miałem 18 lat to koledzy WSK-ami jeździli, czasem jakaś MZ-ka, byłem debeściak ba miałem Junaka. A teraz proszę - Vulcan.
- Piękny Marian
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: vn 900 custom
- VROC: 34573
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
No po poprawie metryki z 16 na 18 nieco się uspokoiłem przyznam szczerze A co ojciec na temat takiego cuda w garażu, czy aby nie będziesz musiał zaczekać aż głowa rodziny się najeździ zanim wpuści za ster młokosa? A może niebawem drugi podobny w garażu zagości?? Siemka
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Hehe nikogo nie wpuszczam za stery mojego VNamarekfg pisze:No po poprawie metryki z 16 na 18 nieco się uspokoiłem przyznam szczerze A co ojciec na temat takiego cuda w garażu, czy aby nie będziesz musiał zaczekać aż głowa rodziny się najeździ zanim wpuści za ster młokosa? A może niebawem drugi podobny w garażu zagości?? Siemka
kto wie? może i zagości, chociaż mama chyba by go zabiła jeden motocyklista w domu to już bardzo dużo dla niej :P