Ale za co mam się gniewać. Przy następnej okazji nadrobimy zaległości może już wtedy będe zmotoryzowanypink-f pisze:Witaj i ...
przepraszam za sobotę, nie dotarłem-córka mi się rozłożyła. Jeszcze raz serdecznie przepraszam.
Witać, Powitać :D
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Witam witamDzidzia pisze:Hai Kazihura
jeśli przymierzasz się do EN500 to podpytaj Jajo i na pewno był taki post... bo ja kiedyś się nad nim zastanawiałam poszukaj na forum
[ Dodano: Pon Sty 24, 2011 ]
szukaj tak: motocykle->mechanika->EN500
Dzieki za namiar. Właśnie dokopałem się i do tego tematu. Staram się sukcesywnie brnąć przez gąszcz forumowych topików a i przyznam że "płodni" pod tym względem jesteście
[ Dodano: Pon Sty 24, 2011 ]
Przepraszam. Może gwoli wyjaśnienia żeby zamętu nie było :P . Prowadziłem konwersacje z kolegą pink-f odnośnie możliwości obejrzenia na żywo EN 500 właśnie na motobazarze, jednak w skutek zawirowan losu nie dane nam się było spotkać. Jednak spotkałem tam innego użytkownika EN 500, który podzielił się swoją wiedzą na temat tego modelu za co jestem mu ogromnie zobowiązany.Abrams pisze:Koledze się temat zawinął z sobotnim łódzkim motobazaremkazuhira pisze:Ale za co mam się gniewać. Przy następnej okazji nadrobimy zaległości może już wtedy będe zmotoryzowanypink-f pisze:Witaj i ...
przepraszam za sobotę, nie dotarłem-córka mi się rozłożyła. Jeszcze raz serdecznie przepraszam.