Witam wszystkich
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
ANDRZEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! W I T A J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj.. dawno się nie widzieliśmy
Witaj Serdecznie Baw się tutaj dobrze, jesteś wśród swoich - gwarantuję
Pozdrowienia dla przesympatycznej małżowinki i dla Młodego
Cześć
Oj.. dawno się nie widzieliśmy
Witaj Serdecznie Baw się tutaj dobrze, jesteś wśród swoich - gwarantuję
Pozdrowienia dla przesympatycznej małżowinki i dla Młodego
Cześć
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Onufry pisze:Ty Robcio też ich wielu jak widzę nie dodałeś ,a na żywo to sobie Twoją LaLĘ pooglądam dopiero na wiosnę. Więc dawaj wzdęcia,kukurukukuku , szast prast.
Onufry zajrzyj tu .
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=164
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
witam serdecznie
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Onufry
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Kawasaki VN 800 classik
- VROC: 32979
nie a powinienem ? ja jestem mało widoczny bo jak Wy śpicie to ja pracuję a jak Wy pracujecie to ja śpię , i tak na okrągło świątek piątek i niedziela, w ruchu ciągłym, no ale prąd i ciepło to chcecie mieć? co ? dlatego to tak u mnie wygląda, pozdrawiamValecki pisze:A właśnie Valeckiego znasz?Andrew pisze:Witam. A Valeckiego znasz ?
Witaj krajanie!!
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 ]
no właśnie z Duszkiem i niech będzie że z Waszym, i że z Goleniowskim, no i naszym trochę też, no.Abramsm1a1 pisze:Witamy...Onufry pisze:Witam wszystkich , jestem z Poznania i po 20 latach powracam do motocykli, najpierw była XTZ 660 Tenere razem z kolegą Duszkiem odkrywaliśmy na nowo uroki motocykli które były nieosiągalne za naszej młodości, następnie BMW 650 , to już też historia, a od paru miesięcy Kawa VN 800 1997 rok, classic , chyba najfajniejsze mato , no może poza łańcuchem, reszta rewelacja. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku.
Z naszym Duszkiem Goleniowskim?????