Serwusik!
Serwusik!
Jako, że jestem świeżo upieczonym posiadaczem VN 800 oraz nowym forumowiczem wypadałoby się przywitać i przedstawić. Nazywam się Błażej, pochodzę z Ostrołęki i od tygodnia cieszę się nową zabawką. Wcześniej jeździłem na nieco innych maszynach. Swoją przygodę z dwoma kółkami rozpocząłem od Hondy CB Seven Fifty, potem w moje ręce wpadła Honda CBR F4i, a następnie Husqvarna SM570 R. Teraz na warsztat idzie Kawa i mam nadzieję, że da mi dużo frajdy i będę z niej zadowolony jak z każdego poprzedniego motocykla.
Maszynę kupiłem w Warszawie za 8k, poprzedni właściciel posiadał go od 14 lat i przez cały ten okres był garażowany. Oczywiście jego stan jest adekwatny do wieku i ceny ale przy małym nakładzie środków i pracy doprowadzę go przyzwoitości. Vulcan ma obniżony tylny zawias (ori dostałem w gratisie), gmole, stelaże pod sakwy, bagażnik, podwójną i pojedynczą kanapę, lightbary oraz pneumatyczny klakson. Większości tych dodatków planuje się pozbyć i zostawić go gołego jak Pan Bóg go stworzył. W gre wchodzi także przeróbka na bobberka, ale to wyjdzie z czasem.
Póki co to wszystko, także witam wszystkich serdecznie!
W gratisie załączam fotkę
Maszynę kupiłem w Warszawie za 8k, poprzedni właściciel posiadał go od 14 lat i przez cały ten okres był garażowany. Oczywiście jego stan jest adekwatny do wieku i ceny ale przy małym nakładzie środków i pracy doprowadzę go przyzwoitości. Vulcan ma obniżony tylny zawias (ori dostałem w gratisie), gmole, stelaże pod sakwy, bagażnik, podwójną i pojedynczą kanapę, lightbary oraz pneumatyczny klakson. Większości tych dodatków planuje się pozbyć i zostawić go gołego jak Pan Bóg go stworzył. W gre wchodzi także przeróbka na bobberka, ale to wyjdzie z czasem.
Póki co to wszystko, także witam wszystkich serdecznie!
W gratisie załączam fotkę
Ostatnio zmieniony ndz lut 07, 2016 przez Vlasis, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033