Serdecznie witam Vulcaneiros
Serdecznie witam Vulcaneiros
Witam serdecznie
Jeżdżę co prawda na Virago, ale ostatnio wpadł mi w oko VN 1600 . Być może dzięki Wam zostanę jego posiadaczem . Muszę jednak poczytać Waszych opini i wszystkich cennych rad jakich być może mi udzielicie, aby być naprawdę zadowolonym z posiadania tego niewątpliwie ładnego sprzęta.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie
Jeżdżę co prawda na Virago, ale ostatnio wpadł mi w oko VN 1600 . Być może dzięki Wam zostanę jego posiadaczem . Muszę jednak poczytać Waszych opini i wszystkich cennych rad jakich być może mi udzielicie, aby być naprawdę zadowolonym z posiadania tego niewątpliwie ładnego sprzęta.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Siemka
Nie ma jakiegokolwiek porównania Vn to Vn, a Virago to motorynka jeżeli chcesz porównywać VN 1600 z Virago to jak mercedes z maluchem, chcesz jeździć wygodnie i bez awaryjnie bież VN-a, a jak chcesz się bujać po podwórku to Virago czy skóter jeden pies.
Z całym szacunkiem do Virago to był pierwszy czoperowaty moto na którym jechałem jakiejś 20 lat temu i wtedy stwierdziłem że chopper to tylko ten styl , a dzisiaj na Virago bym wyglądał jak na Chińskim skuterze bez obrazy bo to stara technologia
Pozdro u mnie jużtylko VN
Nie ma jakiegokolwiek porównania Vn to Vn, a Virago to motorynka jeżeli chcesz porównywać VN 1600 z Virago to jak mercedes z maluchem, chcesz jeździć wygodnie i bez awaryjnie bież VN-a, a jak chcesz się bujać po podwórku to Virago czy skóter jeden pies.
Z całym szacunkiem do Virago to był pierwszy czoperowaty moto na którym jechałem jakiejś 20 lat temu i wtedy stwierdziłem że chopper to tylko ten styl , a dzisiaj na Virago bym wyglądał jak na Chińskim skuterze bez obrazy bo to stara technologia
Pozdro u mnie jużtylko VN
Witaj ! - jeździłem virówką, jednak lepiej się czuję na obecnym, a jeszcze 1,6 - o ho hoo
Ostatnio zmieniony czw gru 23, 2010 przez Starszy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
witaj
bierz VN-a
Virago jest takie... hm... troszkę jak zabawka w porównaniu z kawasaki
bierz VN-a
Virago jest takie... hm... troszkę jak zabawka w porównaniu z kawasaki
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj Tylko VN
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl