Witam
- Sylwester
- Miejscowość: Opole
- Motocykl: VN 1700 Nomad '12, był VN900 Classic LT '09
- VROC: 0
Witam
Cóż.Kryzys wieku średniego.Czas kupić motocykl.Rejestrację tu podpowiedział mi znajomy Vulcaneiro. Rozglądam się za "nabyciem drogą kupna" jednośladu z silnikiem.Z racji gabarytów (181 cm i slusznej wagi średnich dwóch chłopów) male popierdolki nie wchodzą w grę.Pozdrowienia dla wszystkich
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Siemka, co do wzrostu to idealnym wyborem byłby pewnie VN900 ale że waga słuszna to przymierz się też i do sprzętów od 1500ccm w górę... Zależy też od portfela...
Powodzenia
Powodzenia
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
No Electry wcale nie miałem na myśli, szczególnie że na pierwsze moto to się zupełnie nie nadaje... Miałem na myśli VN 1500 oraz kolejne, tzn 1600 i 1700... Żeby się przekonać co Ci najbardziej pasuje musisz się przymierzyć do każdego modelu, inaczej to takie wróżenie z fusów...
Przy wzroście 181cm VN900 moim zdaniem byłby na prawdę spoko, tyle że jeśli waga słuszna to raczej wersja Classic. Też sobie sprawdź, bardzo wdzięczne i bezproblemowe maszyny
Przy wzroście 181cm VN900 moim zdaniem byłby na prawdę spoko, tyle że jeśli waga słuszna to raczej wersja Classic. Też sobie sprawdź, bardzo wdzięczne i bezproblemowe maszyny
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Kawasaki VN900 custom
Sylwester,
po 35 latach mojego rorbratu z motocyklami wybrałem na początek VN900 custom. W mojej ocenie jest to doskonały wybór na pierwsze moto. Jestem średniego wzrostu i wybrałem customa. Mój przyjaciel z North East Jacek_VN jest road captain i na swoim VN900 classic prowadzi na szlaku chłopaków nie oszczędzając na zużyciu paliwa. Bywa ostro.
Chcę powiedzieć, że przy jego wzroście grubo powyżej 180 cm VN 900 classic spisuje się dzielnie.
po 35 latach mojego rorbratu z motocyklami wybrałem na początek VN900 custom. W mojej ocenie jest to doskonały wybór na pierwsze moto. Jestem średniego wzrostu i wybrałem customa. Mój przyjaciel z North East Jacek_VN jest road captain i na swoim VN900 classic prowadzi na szlaku chłopaków nie oszczędzając na zużyciu paliwa. Bywa ostro.
Chcę powiedzieć, że przy jego wzroście grubo powyżej 180 cm VN 900 classic spisuje się dzielnie.
- Sylwester
- Miejscowość: Opole
- Motocykl: VN 1700 Nomad '12, był VN900 Classic LT '09
marekfg, Wiechu,
Dziękuję za sugestie.
Tez nie biorę Electry pod uwagę. To jeszcze nie ta bajka.
Rozwiązaniem jest tak jak mówisz przymierzyć dooopę do kanapy. Wtedy wyjdzie czy VN900 będzie ok, czy nie, czy szukać wyżej. Czy może jeszcze gdzie indziej.
Na pewno (mam nadzieję) nie będzie to nic na hurrrrra, na gorąco, żeby się nie sparzyć. Nie spieszy mi się, żeby mieć go teraz, zaraz, już. spokojnie może być nawet "wyprzedaż posezonowa"
Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi.
Dziękuję za sugestie.
Tez nie biorę Electry pod uwagę. To jeszcze nie ta bajka.
Rozwiązaniem jest tak jak mówisz przymierzyć dooopę do kanapy. Wtedy wyjdzie czy VN900 będzie ok, czy nie, czy szukać wyżej. Czy może jeszcze gdzie indziej.
Na pewno (mam nadzieję) nie będzie to nic na hurrrrra, na gorąco, żeby się nie sparzyć. Nie spieszy mi się, żeby mieć go teraz, zaraz, już. spokojnie może być nawet "wyprzedaż posezonowa"
Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi.
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03