Witam z Legionowa
Witam z Legionowa
Witam szanowne grono mam na imię Piotrek i jestem z Legionowa,od miesiąca użytkownik VN 1700 Voyager wcześniej Boulevard c90 w Europie znany jako VL 1500
Mam nadzieję na miło spędzony z Wami czas online jak i w realu i uzyskać odpowiedzi na pytania jak i podzielić się swoją skromną wiedzą LWG
P.S Mam pierwsze pytanko mogę zajrzeć wszędzie po za dziełem Warsztaty ,czemu?
Mam nadzieję na miło spędzony z Wami czas online jak i w realu i uzyskać odpowiedzi na pytania jak i podzielić się swoją skromną wiedzą LWG
P.S Mam pierwsze pytanko mogę zajrzeć wszędzie po za dziełem Warsztaty ,czemu?
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Jarek190980
- Miejscowość: Irlandia
- Motocykl: Vn 2000 LT Classic
- VROC: 0
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Czołem!
Jeśli nie działa cokolwiek na forum, to zacznij od wyczyszczenia cache'u przeglądarki. Ja wchodzę w ten dział bez problemu, ale w Firefoxie miewam problemy z prywatnymi wiadomościami (zamiast w listę wiadomości wchodzi na stronę główną forum). Czyszczenie Cache pomaga.
Jeśli nie działa cokolwiek na forum, to zacznij od wyczyszczenia cache'u przeglądarki. Ja wchodzę w ten dział bez problemu, ale w Firefoxie miewam problemy z prywatnymi wiadomościami (zamiast w listę wiadomości wchodzi na stronę główną forum). Czyszczenie Cache pomaga.
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel