Witam wszystkich
Witam wszystkich
Cześć mam na imię Tomek od kilkunastu lat jeżdżę nakedami obecnie posiadam GSR600 2006r z Polskiego salonu, ale co raz bardziej ciągnie mnie do dorosłego motocykla.
Chyba wystarczy mi przecinaków, a zadowolę się bulgotem Vki pod tyłkiem i też nie najwolniejszego Vulcana
Mój cel to VN 1600 najchętniej w wersji Mean Streak.
Zalogowałem się tutaj by poczytać opinie na temat tego moto, odnośnie bolączek, zalet itd.
Mam nadzieję że w tym lub przyszłym sezonie przesiądę się na Kawę i będę z niego zadowolony.
Gdyby na forum znalazł się aktywny użytkownik VN1600 MS i chciał się podzielić swoimi spostrzeżeniami i udzielić kilku rad by nie wpakować się na minę przy kupnie to chętnie go posłucham.
Pozdrawiam serdecznie
Chyba wystarczy mi przecinaków, a zadowolę się bulgotem Vki pod tyłkiem i też nie najwolniejszego Vulcana
Zalogowałem się tutaj by poczytać opinie na temat tego moto, odnośnie bolączek, zalet itd.
Mam nadzieję że w tym lub przyszłym sezonie przesiądę się na Kawę i będę z niego zadowolony.
Gdyby na forum znalazł się aktywny użytkownik VN1600 MS i chciał się podzielić swoimi spostrzeżeniami i udzielić kilku rad by nie wpakować się na minę przy kupnie to chętnie go posłucham.
Pozdrawiam serdecznie
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- VROC: 0
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
wiadomo że jak się kupi padło to się worek kasy wsadza, mam nadzieję że coś upolujęartix pisze:Siemka! Zalety i wady 1600MS to już zależy od człowieka, jednemu pasuje drugi psuje. Można kupić padło, jak i fajny egzemplarz do ewentualnych małych poprawek estetycznych. W sumie wyboru na rynku dużego nie ma, ja kupiłem amerykańca i jestem z niego co najmniej zadowolony. Powodzenia
Artix i Nurse , a czy ten model ma jakieś powtarzalne przypadłości, na które warto zwrócić uwagę przy zakupie ?Nurse pisze:Cześć
Ja mam 1,5. A bolączki i zalety ma każde moto, ja mam to i nie marudzę
Może by nie robić bałaganu poproszę info na PW
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Re: Witam wszystkich
Hej, pisz jak coś do Zabawka lub LacikPrywo pisze:Cześć mam na imię Tomek od kilkunastu lat jeżdżę nakedami obecnie posiadam GSR600 2006r z Polskiego salonu, ale co raz bardziej ciągnie mnie do dorosłego motocykla.
Pozdrawiam serdecznie
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.