Witam miłośników Vulcana
Witam miłośników Vulcana
Chciałbym się przedstawić. Mam na imię Zenek i mieszkam w Chełmży. od małego moją pasją są dwa kółka połączone ramą, silnikiem i kilkoma innymi rzeczami. Jak byłem w rozmiarze tyci tyci to urzekł mnie Żak znajomego mojego tata, po kilku latach byłem najszczęśliwszy gdy mogłem czyścić szmatką Tropika znajomego. W wieku 18 lat po zdaniu na prawko zakupiłem wymarzonego Junaka M 10 - cudowna maszyna którą wspominam z sentymentem, była niestety poprzerabiana. Duma mnie rozpierała gdy doprowadzałem ją do stanu fabrycznego. Następnie na długie lata i tysiące kilometrów zaprzyjaźniłem się z Intruderem VS 750. Później zrobiłem to co podobno musi zrobić mężczyzna - drzewo, dom i syn później na dokładkę jeszcze drugi syn i jeszcze kilka drzew. Przez ostatnie lata tęsknota za moto jest ogromna więc teraz gdy mam na osobistym liczniku nabite prawie pół wieku nadszedł czas aby nareszcie powiększyć rodzinę o wymarzonego Vulcana VN 1600. Jestem nim zauroczony. Mam nadzieję że znajdę tutaj kilka porad na jego temat, może też ktoś podsunie mi namiary na firmę ściągającą takie motocykle z państw europejskich. Przepraszam za moją długą tyradę jak u Fidela Castro w latach świetności.Pozdrawiam wszystkich.
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- VROC: 0
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255