Witam z okolic trójmiasta
- Dino32
- Miejscowość: Trójmiasto
- Motocykl: VN1600 Mean Streak
- VROC: 0
Witam z okolic trójmiasta
Witam szanowne grono, wszystkich użytkowników, posiadaczy ..... a tak bez wazeliny
Cześć wszystkim, od niedawna tj. 4 miesięcy jestem posiadaczem pięknej maszyny jaką jest VN 1600 MS. Zawsze mówiłem że "segment" tego typu to nie dla mnie (zawsze ścigacze-plastiki) jednak dorosłem tak tak, zasiadłem przejechałem się i się "zauroczyłem", nie dość że z wygląda cudownie to jeszcze tak się prowadzi - całkiem inna bajka niż dotychczas i to mi się po prostu podoba.
Mam nadzieje że nie będę sprawiał problemów jako nowicjusz, zapewne będę często pytał bo dla mnie to nowy świat ale będzie znośnie.
Do zobaczenia na wspólnym gromieniu szos mam nadzieję.
Pozdrawiam Patryk
Cześć wszystkim, od niedawna tj. 4 miesięcy jestem posiadaczem pięknej maszyny jaką jest VN 1600 MS. Zawsze mówiłem że "segment" tego typu to nie dla mnie (zawsze ścigacze-plastiki) jednak dorosłem tak tak, zasiadłem przejechałem się i się "zauroczyłem", nie dość że z wygląda cudownie to jeszcze tak się prowadzi - całkiem inna bajka niż dotychczas i to mi się po prostu podoba.
Mam nadzieje że nie będę sprawiał problemów jako nowicjusz, zapewne będę często pytał bo dla mnie to nowy świat ale będzie znośnie.
Do zobaczenia na wspólnym gromieniu szos mam nadzieję.
Pozdrawiam Patryk
-
- Motocykl:
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Witaj Patryk, różnica pomiędzy plastikiem, a Mean Streak-iem jest co najmniej wyczuwalna. Jeżeli zadek właściciela jedzie poniżej łokci, to znaczy, że obrał właściwy kierunek, zaczął myśleć o komforcie, swoim zdrowiu i zwyczajnie dorósł do dorosłego moto. O wyglądzie i klangu dużego V-twin'a nie wspomnę. Byle do wiosny Dino, byle do wiosny...
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033