disciple
-
- Miejscowość: opole
- Motocykl: ..będzie vulcan
- VROC: 0
disciple
dzień dobry późna nocą czy wczesnym rankiem
szczególnie gorąco witam duszka
bardzo liczę na Twoje " witaj "
przymierzam się do posiadania motocykla, mojego pierwszego w zyciu
stad szukam, czytam, ogladam forum... miło tutaj z tego, co widzę, naprawdę aż chce się miec kamizelkę nie mając jeszcze maszyny
(albo dobrze się maskujecie ;P )
jestem trochę zakochana w VN ale spełnienie miłości to będzie raczej długoterminowy plan
mimo iż prawo jazdy A posiadam kilka lat
intuicja podpowiada mi, że marzenie się spełni i zamieszka kiedys w moim garazu Vulcan
mam nadzieje,że odnajdę na forum podpowiedź jak zabrać się za przygotowania do znalezienia, dopasowania i kupna odpowiedniego jednoslada
pozdrawiam : ) : )
przymierzam się do posiadania motocykla, mojego pierwszego w zyciu
stad szukam, czytam, ogladam forum... miło tutaj z tego, co widzę, naprawdę aż chce się miec kamizelkę nie mając jeszcze maszyny
(albo dobrze się maskujecie ;P )
jestem trochę zakochana w VN ale spełnienie miłości to będzie raczej długoterminowy plan
intuicja podpowiada mi, że marzenie się spełni i zamieszka kiedys w moim garazu Vulcan
mam nadzieje,że odnajdę na forum podpowiedź jak zabrać się za przygotowania do znalezienia, dopasowania i kupna odpowiedniego jednoslada
pozdrawiam : ) : )
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Re: disciple
Bardzo cieplutko witam na naszej stroniedisciple pisze:
Jestem przekonany, że już za chwileczkę 900tka będzie gościć pod Twym dachem.
Przy wyborze możesz liczyć na naszą pomoc zawsze ktoś z nas może zobaczyć i sprawdzić wybrany przez Ciebie sprzęt.
Czuwaj
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
disciple pisze:miłości to będzie raczej długoterminowy plan
Z tego wynika że nie prędkoduszek pisze:że już za chwileczkę 900tka będzie gościć pod Twym dachem
Ale jakby co to Abrams i Marcin sprzedają fajne sztuki.
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
-
- Miejscowość: opole
- Motocykl: ..będzie vulcan
ależ przywitanie
naprawdę miło
i zapewne odezwę się gdy będzie potrzebna pomoc w wyborze sprzętu, bardzo dziękuję :-)
najpierw... moje małe ludziki, dwie córki muszą się usamodzielnic no i dobrze, gdyby w naszym pieknym kraju cos się zmieniło, póki co, czasem boję się samochodem jeździć :| (największy zabójca w PL - kobieta koło 30tki, przedstawiciel handlowy - shit...i cała reszta świrów na drogach)
naprawdę miło
i zapewne odezwę się gdy będzie potrzebna pomoc w wyborze sprzętu, bardzo dziękuję :-)
najpierw... moje małe ludziki, dwie córki muszą się usamodzielnic no i dobrze, gdyby w naszym pieknym kraju cos się zmieniło, póki co, czasem boję się samochodem jeździć :| (największy zabójca w PL - kobieta koło 30tki, przedstawiciel handlowy - shit...i cała reszta świrów na drogach)