pozdrowienia z Pomorza środkowego
pozdrowienia z Pomorza środkowego
Witam,
koleżanki i kolegów... przejrzałem powitalnię i wychodzi na to, że jeszcze kilku takich co to spełniają swoje chłopięce marzenia w wieku mocno średnim, się tutaj znajdzie... oczywiście proszę tego nie mylić z tzw. kryzysem tegoż wieku...
Swój pierwszy motocykl i jak do tej pory jedyny nabyłem dwa lata temu po mozolnym i długotrwałym szukaniu odpowiedniego modelu padło na VN800... jak do tej pory tworzymy szczęśliwy trójkącik... kawa, moja żona i ja... jedynym dla mnie sposobem na solową jazdę będzie dokupienie drugiego motoru... pozdrawiam Darek
koleżanki i kolegów... przejrzałem powitalnię i wychodzi na to, że jeszcze kilku takich co to spełniają swoje chłopięce marzenia w wieku mocno średnim, się tutaj znajdzie... oczywiście proszę tego nie mylić z tzw. kryzysem tegoż wieku...
Swój pierwszy motocykl i jak do tej pory jedyny nabyłem dwa lata temu po mozolnym i długotrwałym szukaniu odpowiedniego modelu padło na VN800... jak do tej pory tworzymy szczęśliwy trójkącik... kawa, moja żona i ja... jedynym dla mnie sposobem na solową jazdę będzie dokupienie drugiego motoru... pozdrawiam Darek
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
ludek pisze:nie mylić z tzw. kryzysem tegoż wieku...
Witaj,
kryzys sterowany jest ok, wreszcie się dorasta do wieku męskiego.
Gość, który mi sprzedawał moto przypomniał, że faceci w pewnym względzie nigdy nie dorastają tylko zabawki mają coraz droższe. I poszedłem za tą myślą.....
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !