Witam Wszystkich i pozdrawiam
- KITKA
- Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
- Motocykl: Vulcan VN 750/95r.
- VROC: 0
Witam Wszystkich i pozdrawiam
Witam Wszystkich miłośników Vulcanów .
Powiem krotko i na temat: po niewielkiej przerwie tzn. 30 latach powróciłem do moto. Ostatni sprzęt jakim jeździłem była Jawa 350 w 1976 roku i potem długo jak widać nic.
Potem dom, rodzina dzieci, praca, kontrakty i praca poza granicami kraju.
Nie było czasu aż wstyd !
Ale miłość przetrwała bo jest wieczna
Teraz od września 2009 jestem tym szczęśliwcem bo kupiłem to co chciałem, czyli Kawasaki Vulcan 750.
Boże, jak ja się cieszę jak dziecko. Uwierzcie mi jak małe dziecko.
Pokochałem go miłością od pierwszego wejrzenia i przez 6 miesięcy od momentu jak go pierwszy raz zobaczyłem nie mogłem spać po nocach.
Teraz jestem spokojniejszy, bo jest już mój i obiecałem mu wieczność w moich rekach.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tych pięknych motorów, które naprawdę mają duszę
Powiem krotko i na temat: po niewielkiej przerwie tzn. 30 latach powróciłem do moto. Ostatni sprzęt jakim jeździłem była Jawa 350 w 1976 roku i potem długo jak widać nic.
Potem dom, rodzina dzieci, praca, kontrakty i praca poza granicami kraju.
Nie było czasu aż wstyd !
Ale miłość przetrwała bo jest wieczna
Teraz od września 2009 jestem tym szczęśliwcem bo kupiłem to co chciałem, czyli Kawasaki Vulcan 750.
Boże, jak ja się cieszę jak dziecko. Uwierzcie mi jak małe dziecko.
Pokochałem go miłością od pierwszego wejrzenia i przez 6 miesięcy od momentu jak go pierwszy raz zobaczyłem nie mogłem spać po nocach.
Teraz jestem spokojniejszy, bo jest już mój i obiecałem mu wieczność w moich rekach.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tych pięknych motorów, które naprawdę mają duszę
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...
- KITKA
- Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
- Motocykl: Vulcan VN 750/95r.
- VROC: 0
Dzięki za dobre słowo dobry człowieku .
To motto pewnego razu wymyśliłem sam.
Tak siedziałem i musiałem się podpisać w jakiś sposób.
Myślę sobie przecież czas tak mija szybko, ale są rzeczy o których i do których człowiek wraca myślami zawsze. To tak jak do drewnianej straży z czasów dziecięcych, czy kapsli od piwa pstrykanych na asfalcie grając w kolarzy .
I tak myśląc napisałem to swoje motto i takie zostało.
Pozdrawiam Kolego
To motto pewnego razu wymyśliłem sam.
Tak siedziałem i musiałem się podpisać w jakiś sposób.
Myślę sobie przecież czas tak mija szybko, ale są rzeczy o których i do których człowiek wraca myślami zawsze. To tak jak do drewnianej straży z czasów dziecięcych, czy kapsli od piwa pstrykanych na asfalcie grając w kolarzy .
I tak myśląc napisałem to swoje motto i takie zostało.
Pozdrawiam Kolego
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Witam i GRATULUJĘ !!!!
Wiem o czym mówisz, ja po 20-latkach zrobiłem cambek na moto i juz wiem, że mam 20 lat w plecy ! Kiedy teraz trafiłem na "V" - jestem przekonany, że ta marka zostanie na wieki u mnie w garage.
Pozdrawiam i WITAM
P.S.
Duszę ???? To musisz mieć też i mnie gdzieś w tym moto.
Wiem o czym mówisz, ja po 20-latkach zrobiłem cambek na moto i juz wiem, że mam 20 lat w plecy ! Kiedy teraz trafiłem na "V" - jestem przekonany, że ta marka zostanie na wieki u mnie w garage.
Pozdrawiam i WITAM
P.S.
Duszę ???? To musisz mieć też i mnie gdzieś w tym moto.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Witam serdecznie
Również przesiadłem się na Vulcana z jawy - na szczęście przerwa trwała tylko dwa lata
Ale przyznam, że bardzo dobrze rozumiem, co czujesz!
Pozdrawiam
Również przesiadłem się na Vulcana z jawy - na szczęście przerwa trwała tylko dwa lata
Ale przyznam, że bardzo dobrze rozumiem, co czujesz!
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.