Powitanie
- Koleśzesłużewca
- Miejscowość: Służewiec
- Motocykl: Kawasaki W800
- VROC: 0
Powitanie
Cześć, właśnie się zarejestrowałem. Byłem parę razy na tym forum, stwierdziłem że fajna atmosfera no i jestem. Nie mam jeszcze motocykla, chcę kupić na wiosnę. Korzystając z okazji chciałem podpytać Szanownych co lepiej kupić; Vulcan 900 custom , Triumph'a America, czy jakiś inny nowy cruiser do 35 patyków brutto. Będę wdzięczny za opinie. Pozdrawiam.
- Koleśzesłużewca
- Koleśzesłużewca
Fajnie, ale czy mogę prosić o konkrety dlaczego ten i tylko ten. Wiem że to sprawdzona konstrukcja, prawdopodobnie dobry serwis i dostępność części i akcesoriów w zw. z popularnością, dobre właściwości jezdne. Czy coś jeszcze sprawia że jest lepszy od innych marek ? Ostatnio jeździłem jako 17-latek na wynalazkach z epoki. Teraz chcę postawić na coś porządnego w rozsądnej cenie. Co z tym Triumphem, prawdę mówiąc najbardziej podoba mi się w nim dwukolorowe ręczne malowanie, obłędne logo i fakt że nie ma za dużo plastiku. Nie wiem natomiast nic o właściwościach jezdnych, awaryjności, poziomie serwisu itp., ale w zw. z faktem że to forum Vulcana (Triumh nie ma forum, nie ma kogo popytać, a jedynym źródłem informacji są artykuły promocyjne) b.proszę o konkretne zalety Vulcanów.Kasperka pisze:Białystok wita
wybór tylko jeden może być słuszny i oczywisty - Vulcan
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
jesteś pewien?!?!??!?!?!Koleśzesłużewca pisze: i fakt że nie ma za dużo plastiku.
ja kiedyś uwielbiałem Trumphy, ale z obrazka. Moja miłość do tych motocykli pękła jak zobaczyłem je na żywo.
Teraz większośc motocykli jest na podobnym poziomie zaawansowania technologicznego - wszędzie produkcją kierują ekonomiści
małe vulcane są znane z łatwości prowadzenia - głównie ze względu na nisko umieszczony środek cięzkości.
A jesli Ty chcesz brać nówkę z salonu to bierz to co Ci się najbardziej podoba wizualnie.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.