Witam
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Witam
Witam serdecznie.
Gdy już przekonałem żonę do zakupu motocykla, pierwszą myślą była Honda VTX 1800.
Na szczęście gdzieś wpadło mi w łapska zdjęcie VN 2000. I stało się, od kilku tygodni mamy ten motocykl. Jako że na wydanie prawa jazdy kat. A jeszcze czekam nie mogę się wypowiedzieć czy wybór był słuszny. Oby
Poczytałem trochę to forum i zauważyłem że nie ma tu przepychanek, głupich docinek itp. jak na innym, sporym forum dla miłośników motocykli. Jeśli tak jest faktycznie to miałbym zamiar spędzić tu trochę czasu.
Pozdrawiam
Gdy już przekonałem żonę do zakupu motocykla, pierwszą myślą była Honda VTX 1800.
Na szczęście gdzieś wpadło mi w łapska zdjęcie VN 2000. I stało się, od kilku tygodni mamy ten motocykl. Jako że na wydanie prawa jazdy kat. A jeszcze czekam nie mogę się wypowiedzieć czy wybór był słuszny. Oby
Poczytałem trochę to forum i zauważyłem że nie ma tu przepychanek, głupich docinek itp. jak na innym, sporym forum dla miłośników motocykli. Jeśli tak jest faktycznie to miałbym zamiar spędzić tu trochę czasu.
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
- Albert
- Miejscowość: Błonie
- Motocykl: VN 1600 Classic, Kawasaki Versys 1000
- VROC: 0
Witam serdeczxnie chociaż nie z połódnia, a co do klimatów u nas panujących to cieplejszych i uczynnych nie znajdziesz. smiało do Nas jak tylko odbierzesz papier. Tylko kolego ostrożnie bo to waży i w zakręty powoli. Vulkany to kolosy
Człowiek jest niczym, czyny są wszystkim.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Mój też sobie strzela, ale skoro nic nie odpada to może tak ma byćstarusheck pisze:No to siadaj kolego...tylko uwazaj bo mi styrzela z wydechow...Witam Cie serdecznie
Jeszcze nie raider, ale jak dorosnę to kto wie... może poturlamy się gdzieś po południu krajuAndrew pisze:Witaj Baudolino. Cieszę się , że znów raider bliżej mnie.
Właśnie nad tym pracuję. Powoli, powoli i może kiedyś nawet w lewo się uda skręcićAlbert pisze:Tylko kolego ostrożnie bo to waży i w zakręty powoli.
Pozdrawiam
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl