Powitanie na forum.
-
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: Kawasaki Vn 900 Clasic
- VROC: 0
Powitanie na forum.
Serdecznie witam posiadaczy najlepszego motocykla. Z opóźnieniem przedstawiam się szacownemu gronu poskramiaczy Vulcanów. Moim pierwszym motocyklem był Junak -najlepsza powojenna marka - Polski Harley. Jeździłem nim od 1992r. do 2008 kiedy zauroczyła mnie wspaniała sylwetka, wygląd oraz prezencja Kawasaki Vn 900 Classic. Wszedłem do salonu i ją kupiłem mając do wyboru Hondę Shadow 750 i Yamahę Midnight Star 1100 i Susuki Intruder 800. Podkreślam, że wyboru dokonałem nie kierująć się ceną lecz wyglądem i majestatem Kawy. Można powiedzieć, że uczuciem. Od chwili zakupu coraz trudniej było mi jeździć moim wiernym, starym Junakiem. Komfort , wygląd , elegancja, bezawaryjność przemawia za piękną bestią. A od kiedy zmieniłem jej wydechy na Hines and Vince jej basowe pomruki są dla mnie najpięknięszą pieśnia. Dałem już ogłoszenie do ŚM na sprzedaż Junaka. Będzie ciężko się rozstawać, lecz nie potrafię jeżdzić na obu na raz, a nie stać mnie na organizowanie w garażu muzeum motoryzacji. Pozdrawiam Was -lewa w górę. SNAKE.
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
Czy to nie Ty pytałeś jakiś czas temu na FM jaki motocykl wybrać?
Dobrze wybrałeś.
Pozdrawiam
Czy to nie Ty pytałeś jakiś czas temu na FM jaki motocykl wybrać?
Dobrze wybrałeś.
Pozdrawiam
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: Kawasaki Vn 900 Clasic
- VROC: 0
Czołem Koledzy! Bardzo dziękuję za powitanie mnie w Waszym gronie. Na forum wyczuwalny jest przyjacielski klimat charakteryzujący ludzi oddanych jednej motocyklowej Vulcanicznej pasji. Z ciekawością czytam Wasze posty i myślę, że z czasem w miarę wspólnego poznania się będę czynnie uczestniczył w dyskusjach. Co do Junaka to obiecuję i sobie i Wam, że o ile ekonomia (brak kasy) nie zmusi mnie do tego kroku to Junak pozostaniie w mojej Rodzinie, która (pochwalę się) powiększyła się 15 m-cy temu o córeczkę Amelię. Pozdrawiam SNAKE.
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Pozdrowienia dla córci. Ja jeszcze raz wrócę do junaka. Pieniądze z niego nie będą wielkie a pozbędziesz się kawalek siebie. Po pewnym czasie będziesz żałował swojej decyzji. Ja mam tak do dzisiaj jak wpomnę sobie moją hondę CB 450 SC night hawk. Stary nieprzyjemne uczucie. Uwież mi na slowo.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ