Cześć, witajcie serdecznie!!!
- Agusia
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Goblinowy VN900
- VROC: 0
Cześć, witajcie serdecznie!!!
Witam Wszystkich!!! Jestem żoną Goblina. W końcu postanowiłam i ja uaktywnić się na forum. Jakiś rok temu nikomu bym nie uwierzyła, jakby mi powiedział, że będę tęsknić za jazdą na motorze. Vulcanerioza dopadła mnie chyba po Chorzowie w zeszłym roku i tak już zostało do dzisiaj i pewnie jeszcze na długo. Z wieloma z Was spotkałam się już osobiście (Chorzów, spotaknia "grupy warszawskiej"), innymch bardzo chętnie poznam. Jak tylko Goblin wróci, chyba nie będziemy schodzić z Vulcana. Do zobaczenia na trasie!!!
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
No witaj Aguś, co prawda siedzimy z moim właśnie u Ciebie, ale niezmiernie miło powitać cię w sieci
Niech no Goblin wróci to pośmigamy w czwórkę
Niech no Goblin wróci to pośmigamy w czwórkę
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Chopper1993
- Miejscowość: Poznań (Czerwonak)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 750
- VROC: 0
cieszę się, że tu jesteś z nami, życzę miłego forumowania
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/