Góral z Kaszub
Góral z Kaszub
tak tak, nie pomyliłem się, Góral to ja od ćwierćwiecza, chociaż góry tylko turystycznie, z Kaszub od lat 15-u, to po prostu życie, co więcej o mnie?, wiek znany, żona, córa, Vulcan 800 classic, o kolejności nie mówię, żeby moje "aniołki" nie doczytały się czegoś, czasami jak ktoś mnie wkurzy to Pajero i las - Franca mi trochę szkoda na wertepy, aha Franc to moje moto, geneza nazwy niech pozostanie moją tajemnicą
pozdrawiam wszystkich posiadaczy jedynego słusznego motocykla, może kiedyś na drodze..., albo na Vulcanerii...
Góral
pozdrawiam wszystkich posiadaczy jedynego słusznego motocykla, może kiedyś na drodze..., albo na Vulcanerii...
Góral
no cóż MUKA, pomyliłeś się jak pewnie nieczęsto
aby uniknąć innych oszczerczych insynuacji co do Franca, więc (jak to było w wojsku - bażant ale zawsze) "pokazuję i objaśniam"
Vulcan=bóg ognia=opiekun kowali=mój dziadek Franciszek=Franc na jego cześć
aby uniknąć innych oszczerczych insynuacji co do Franca, więc (jak to było w wojsku - bażant ale zawsze) "pokazuję i objaśniam"
Vulcan=bóg ognia=opiekun kowali=mój dziadek Franciszek=Franc na jego cześć
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
mówić Vulkanik o ćwierćtonowej maszynie nie wypada, wiem że są większe, cięższe ale proszę o trochę szacunku, to nie WSK-a (z całym szacunkiem do ikony Polskiej motoryzacji), dlatego pozostanę przy swej wersji i nadal będzie to Franc
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy