Witam
Witam
Hej - witam wszystkich fanów Kawasaki - jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem VN800 Drifter - jest to moja pierwsza hulajnoga - do tej pory nadwyżki kasy wydawałem na broń czarnoprochową a że nazbierało się jej już więcej niż potrzeba czas poczuc wiatr we włosach puki jeszcze jakieś są i nie trzeba jeździc z rozpiętym rozporkiem. Kłaniam się nisko wszystkim doświadczonym VULKANIARZOM .
Kod: Zaznacz cały
do tej pory nadwyżki kasy wydawałem na broń czarnoprochową a że nazbierało się jej już więcej niż potrzeba
Witaj, witaj, witaj
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Podobno w Brusach też jest (jak to Policja określa) zbrojna banda zwana Bractwem Kurkowym - nie wiem tylko której są oni opcji , bo bractwa dzielą się na takie które paradują w kapeluszach z piórkiem ale strach im dac do ręki korkowca i na takie które piórka powtykały sobie gdzie indziej ale za to na strzelnicy potrafią pokazac że stary Colt Navy to nie zabawka.