Obiecałam, że pokażemy się na forum
Obiecałam, że pokażemy się na forum
Cześć Vulcaneiros? Jak żyjecie po Zlocie w Fijałkowie?
Wszyscy mają jakiś pseudonim, no to ja też (niektórzy znają historię skąd Dzidzia).
Chcąc się przedstawić, przyjechaliśmy z Jacem do Fijałkowa z Warszawy, on na swoim pięknym Vulcanie VN800 bordowym i lśniącym w słońcu a ja na swoim NIE-Vulcanie takim małym niebieskim GS-ku.
Wyobraźcie sobie, że po zlocie, jak dotarliśmy do Warszawy, odebraliśmy pieska z przechowani rodzinnej i wsiedliśmy do samochodu, to spotkaliśmy w naszej okolicy aż DWA VULCANY. Zagadaliśmy z ludźmi, opowiedzieliśmy o zlocie i wydają się być bardzo zainteresowani działaniami Klubu i spotkaniami na wspólne jazdy.
Buziaki wszystkim, którym poznaliśmy
Wszyscy mają jakiś pseudonim, no to ja też (niektórzy znają historię skąd Dzidzia).
Chcąc się przedstawić, przyjechaliśmy z Jacem do Fijałkowa z Warszawy, on na swoim pięknym Vulcanie VN800 bordowym i lśniącym w słońcu a ja na swoim NIE-Vulcanie takim małym niebieskim GS-ku.
Wyobraźcie sobie, że po zlocie, jak dotarliśmy do Warszawy, odebraliśmy pieska z przechowani rodzinnej i wsiedliśmy do samochodu, to spotkaliśmy w naszej okolicy aż DWA VULCANY. Zagadaliśmy z ludźmi, opowiedzieliśmy o zlocie i wydają się być bardzo zainteresowani działaniami Klubu i spotkaniami na wspólne jazdy.
Buziaki wszystkim, którym poznaliśmy
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witamy.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
liczyłem Vulcany - po pierwszym piwie było 48, po drugim 56, po trzecim pomyliło mi się i już :P - było DUŻO jak na pierwszy raz !
też witam, witam !
też witam, witam !
Ostatnio zmieniony wt lip 13, 2010 przez Starszy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
witaj.
vn-ów było coś około 50 paru - listę parkingową przekazałem Papajowi do archiwum - musiałby policzyć Vulcany i ich jeźdźców
vn-ów było coś około 50 paru - listę parkingową przekazałem Papajowi do archiwum - musiałby policzyć Vulcany i ich jeźdźców
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.