WITALSKI !!!!!!! No w końcu forum tylko dla VNek
- mrblack
- Miejscowość: Mazuria
- Motocykl: AWO Simson ver. Military
- VROC: 0
WITALSKI !!!!!!! No w końcu forum tylko dla VNek
Witam !!!!!!!!!
Mieszkam na Mazurach w samym srodku trójkata Mikołajki-Giżycko-Mrągowo .
A wcześniej udzielałem sie trochę na forum Mojekawasaki ale tam większośc zapina ścigaczami i Vulkanowców maja w dupie
Więc stwierdziłem, iż się przesiadam gdzie indziej gdzie może trochę pomogę w miarę swoich doświadczeń a i może się czegoś ciekawego dowiem .
A mam Vnkę 1500 A7 którą jak kupiłem w marcu 2008 od sukinkota hadlarza okazała się mechaniczną ruiną. Po maxymalnym wqrwieniu kupiłem odpowiednią serwisówkę i sam rozebrałem do gołej ramy maszynkę i zrobiłem totalną reanimację (silnik z kolegą co ma warsztat motocyklowy, zawiecha instalacja no prawie wszysto oprócz lakierowania) i sam ją skręciłem - prawie (no wyciągnąc i wrzucic silnik to samemu nie ra dary), więc może sie na cosik tu nadam
A więc WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy
Mieszkam na Mazurach w samym srodku trójkata Mikołajki-Giżycko-Mrągowo .
A wcześniej udzielałem sie trochę na forum Mojekawasaki ale tam większośc zapina ścigaczami i Vulkanowców maja w dupie
Więc stwierdziłem, iż się przesiadam gdzie indziej gdzie może trochę pomogę w miarę swoich doświadczeń a i może się czegoś ciekawego dowiem .
A mam Vnkę 1500 A7 którą jak kupiłem w marcu 2008 od sukinkota hadlarza okazała się mechaniczną ruiną. Po maxymalnym wqrwieniu kupiłem odpowiednią serwisówkę i sam rozebrałem do gołej ramy maszynkę i zrobiłem totalną reanimację (silnik z kolegą co ma warsztat motocyklowy, zawiecha instalacja no prawie wszysto oprócz lakierowania) i sam ją skręciłem - prawie (no wyciągnąc i wrzucic silnik to samemu nie ra dary), więc może sie na cosik tu nadam
A więc WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Re: WITALSKI !!!!!!! No w końcu forum tylko dla VNek
witammrblack pisze:Witam !!!!!!!!!
Mieszkam na Mazurach w samym srodku trójkata Mikołajki-Giżycko-Mrągowo
właśnie dziś z tego ytójkąta wróciłem
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
siemano ziomus rosnie pododdzial warminsko mazurski rosnie. Jak poskladam motonga to moze sie spikniemy jakos Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony śr lip 14, 2010 przez starusheck, łącznie zmieniany 1 raz.
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl