witam wszystkich
witam wszystkich
witam Wszystkich użytkowników niniejszego forum
może nie powinienem tu pisać,ponieważ nie posiadam jeszcze wymarzonego motocykla jakim jest właśnie kawasaki vulcan classic 800!!!!ale nastapi to w najbliższym czasie i mam nadzieję,że jeszcze w tym sezonie uda nam się (razem z żoną) poznać Was osobiście na jakimś zlocie obecnie cały czas szukam właśnie tego modelu i mam już kilka na oku;)
będę wdzięczny za wszelkie porady i wskazówki;)
pozdrawiam wszystkich serdecznie
może nie powinienem tu pisać,ponieważ nie posiadam jeszcze wymarzonego motocykla jakim jest właśnie kawasaki vulcan classic 800!!!!ale nastapi to w najbliższym czasie i mam nadzieję,że jeszcze w tym sezonie uda nam się (razem z żoną) poznać Was osobiście na jakimś zlocie obecnie cały czas szukam właśnie tego modelu i mam już kilka na oku;)
pozdrawiam wszystkich serdecznie
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Siemka
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
WitajSzyszy pisze:,ponieważ nie posiadam jeszcze wymarzonego motocykla jakim jest właśnie kawasaki vulcan classic 800!!!!ale nastapi to w najbliższym czasie i mam nadzieję,że jeszcze w tym sezonie uda nam się (razem z żoną) poznać Was osobiście na jakimś zlocie obecnie cały czas szukam właśnie tego modelu i mam już kilka na oku;)
Zróbcie sobie z żoną w sobotę wycieczkę do Przysuchy.
Poznasz nas i obejrzysz może nie wszystkie, ale na pewno najlepsze Vulcany jakie jeżdżą po polskich (i nie tylko) drogach.
Może ktoś będzie chciał też sprzedać?