Alles Gutte
Alles Gutte
Pozdrowienia przyjaciele
do tłumaczenia za pomocą Google Translator. I nie wiem, czy będzie to dokładne i braków i nieścisłości w tłumaczeniu przepraszam.
Z pewnością nie będzie idealny, jako lojalnego przyjaciela z Lequi.
Także, ja go znam, świat jest mały.
Jestem członkiem Klubu Głównego Vulcan Riders Czech Republic Jeżdżę vn 1600 classic, Nick jest mój Postman. Nazywam się Martin. Jestem z miasta Brno. Jestem 46 lat.
Wielu z was spotkałem na wiecach. W tym roku w Varpolie na Bozo.
To powitanie w naszym klubie i wierzę, że będziemy w przyjazny kontakt.
www.vulcanriders.cz
Postman
do tłumaczenia za pomocą Google Translator. I nie wiem, czy będzie to dokładne i braków i nieścisłości w tłumaczeniu przepraszam.
Z pewnością nie będzie idealny, jako lojalnego przyjaciela z Lequi.
Także, ja go znam, świat jest mały.
Jestem członkiem Klubu Głównego Vulcan Riders Czech Republic Jeżdżę vn 1600 classic, Nick jest mój Postman. Nazywam się Martin. Jestem z miasta Brno. Jestem 46 lat.
Wielu z was spotkałem na wiecach. W tym roku w Varpolie na Bozo.
To powitanie w naszym klubie i wierzę, że będziemy w przyjazny kontakt.
www.vulcanriders.cz
Postman
Sukces po raz kolejny
chłopaki nie wiem jak wstawić tutaj Avatara. W profilu, nie daje mi to, czego potrzebuję. Jak to co?
W przeciwnym razie, jak o tobie? jest już zimno? tutaj jest dni przed i 10 do + 15, ale w nocy jest już poniżej 0 W piątek poszedłem na 22,30 ok. 120 km. Kilka warstw siebie, poszło pięknie, tylko mój mały zmrzaly palców. Myślę, że byłem głupi rękawiczki. Zanim wyszedłem, musiałem skrobać szron na siedzeniu.
Tak więc po raz kolejny, jako Awatara?
twój
Postman
chłopaki nie wiem jak wstawić tutaj Avatara. W profilu, nie daje mi to, czego potrzebuję. Jak to co?
W przeciwnym razie, jak o tobie? jest już zimno? tutaj jest dni przed i 10 do + 15, ale w nocy jest już poniżej 0 W piątek poszedłem na 22,30 ok. 120 km. Kilka warstw siebie, poszło pięknie, tylko mój mały zmrzaly palców. Myślę, że byłem głupi rękawiczki. Zanim wyszedłem, musiałem skrobać szron na siedzeniu.
Tak więc po raz kolejny, jako Awatara?
twój
Postman