Witam wszystkich Vulcaneiros !
- jimi
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 32829
Witam wszystkich Vulcaneiros !
Witam !
Szukałem , szukałem i w końcu wybrałem mój pierwszy w życiu motocykl - VN 800 Classic. Teraz jeszcze muszę go trochę ubrać bo biedaczyna całkiem goły i będzie się wstydził pokazać między Waszymi maszynami , odebrać ciężko wywalczoną na Odlewniczej kat. A i w trasę - może w tym sezonie jeszcze się zaliczy jakieś traski a od przyszłego ruszam z Wami !
Pozdrawiam
jimi
Szukałem , szukałem i w końcu wybrałem mój pierwszy w życiu motocykl - VN 800 Classic. Teraz jeszcze muszę go trochę ubrać bo biedaczyna całkiem goły i będzie się wstydził pokazać między Waszymi maszynami , odebrać ciężko wywalczoną na Odlewniczej kat. A i w trasę - może w tym sezonie jeszcze się zaliczy jakieś traski a od przyszłego ruszam z Wami !
Pozdrawiam
jimi
Hej Jimi - to może do Sierpca brykniesz z nami? Jest moto i kat. A to wiooo
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
witam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- jimi
Hej !
Dzięki wszytkim za powitanie , Dzidzia chętnie do tego Sierpca , ale to A to dopiero we wtorek mi obiecali że będzie - drukuje się ponoć - generalnie to jeżdże bez uprawnień bo kto by wytrzymał tylko że takie traski do kilkunastu kilometrów i spowrotem - trochę mnie nastraszyli , że policjanty mogą zsadzić z motocykla i odcholować sprzęt - prawda to ?
Dzięki wszytkim za powitanie , Dzidzia chętnie do tego Sierpca , ale to A to dopiero we wtorek mi obiecali że będzie - drukuje się ponoć - generalnie to jeżdże bez uprawnień bo kto by wytrzymał tylko że takie traski do kilkunastu kilometrów i spowrotem - trochę mnie nastraszyli , że policjanty mogą zsadzić z motocykla i odcholować sprzęt - prawda to ?
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Proszę powiedz, że żartujesz... :???:jimi pisze:Hej !
(...)generalnie to jeżdże bez uprawnień (...) trochę mnie nastraszyli , że policjanty mogą zsadzić z motocykla i odcholować sprzęt - prawda to ?
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
- jimi
Dzidzia - dopiero teraz doczytałem że wyjazd do Sierpca to 17 dopiero - w piątek do 20 pracuje , ale w sobotę to pewnie się przejadę - trzeba korzystać jeszcze z sezonu
Brein - wiemy jak jest - sam znam ludzi co już po kilkanaście lat jeżdżą bez prawka na motocykl i spoko , jakbym miał trochę mniej lat ( lub też śmigał wcześniej ) to też bym się nie przejmował - ale że dopiero zaczynam to choć papier niech będzie wrazie co
Brein - wiemy jak jest - sam znam ludzi co już po kilkanaście lat jeżdżą bez prawka na motocykl i spoko , jakbym miał trochę mniej lat ( lub też śmigał wcześniej ) to też bym się nie przejmował - ale że dopiero zaczynam to choć papier niech będzie wrazie co