![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Witam Wszystkich i pozdrawiam z nad Bałtyku
Witam Wszystkich i pozdrawiam z nad Bałtyku
Jako nowicjusz kłaniam nisko czoła przed weteranami i weterankami szos. Swoją przygodę z dwoma kółkami zacząłem od mojej "Babci" VN 750 nabytej tego lata. Dopiero oswajam się z manetkami tylko dwoma kołami oraz wiatrem i muchami na zębach. Mój wybór motocykla był prosty zawsze byłem zakochany w Vulcanie. Pozdrawiam Wszystkich ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
To jak ja - 10 lat na Kaszubach, z pochodzenia Kurp, z ksywy GóralDruid Gdynia pisze:"Przyszywany" Kaszub Mieszkam tu dopiero 15 lat Pochodzę z gór -Sowich... ale za dwa lata będę już prawie Kaszubem, gdyż przeprowadzam się do Sulęczyna no opdal hehe
![:D](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
może wiosną gdzieś, kiedyś ... pogadamy o Kaszubach
![:motos:](./images/smilies/motes.gif)
![:pedzi:](./images/smilies/pedzi.gif)
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Sądzę, że na pewno możemy razem odkrywać piękno Kaszub w dzieńGóral pisze:To jak ja - 10 lat na Kaszubach, z pochodzenia Kurp, z ksywy GóralDruid Gdynia pisze:"Przyszywany" Kaszub Mieszkam tu dopiero 15 lat Pochodzę z gór -Sowich... ale za dwa lata będę już prawie Kaszubem, gdyż przeprowadzam się do Sulęczyna no opdal hehe![]()
może wiosną gdzieś, kiedyś ... pogadamy o Kaszubach![]()
![:antlers:](./images/smilies/AC04.gif)
![:)](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Witam Serdecznie, oj będziesz miał z kim jeździć z Naszej ekipyDruid Gdynia pisze:Sądzę, że na pewno możemy razem odkrywać piękno Kaszub w dzieńGóral pisze:To jak ja - 10 lat na Kaszubach, z pochodzenia Kurp, z ksywy GóralDruid Gdynia pisze:"Przyszywany" Kaszub Mieszkam tu dopiero 15 lat Pochodzę z gór -Sowich... ale za dwa lata będę już prawie Kaszubem, gdyż przeprowadzam się do Sulęczyna no opdal hehe![]()
może wiosną gdzieś, kiedyś ... pogadamy o Kaszubach![]()
a wieczorem no cóż można smakować tutejszych trunków, Znam kilka "kultowych" pijalni piwa
w tych regionach. Tak więc jesteśmy umówieni Góral na wiosnę
![:)](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581